Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
misliš meni se nije smračilo?majke mi ko pehne siginu pizdu ko da mu se smraci tu... osim sombija![]()
Tko bi tebe banirao kad si tako sladak VentyCobra nemoj me banirati![]()
Svi volimo ventyaFrende tko tebe bana , može te samo Administrator banat . Čitao sam puno o tebi , super si mi lik , pozvao bih te na ručak ili večeru da te upoznam. Žao mi je da ti se drugi izruguju, zato što si iskren, otvoren i pristojan čovjek . Vjerojatno to rade ovi neandertalci s kamenjara , mi Zg boysi BBB se trebamo držati zajedno![]()
Ali necu mu bit cura....Ako ga ti voliš , ja ga obožavam![]()
Slomila srce jadnom Venturi kao ja KozjakuAli necu mu bit cura....
Ti si ujutro i popodne dobro raspoložena. Šta ti je onda navečer prije spavanja?Svi volimo ventya![]()
I ja tebe. Ako si ti taj.Ako ga ti voliš , ja ga obožavam![]()
U danima kad nema seksa sam lose voljeTi si ujutro i popodne dobro raspoložena. Šta ti je onda navečer prije spavanja?![]()
Nasekira ju narod.Ti si ujutro i popodne dobro raspoložena. Šta ti je onda navečer prije spavanja?![]()
Pocetak jedne ljubavne priceI ja tebe. Ako si ti taj.![]()
I tako zivjese sretno dok ih žene iz plavog ne rastavsie cica mica gotova je priča. Jej nema dosadnog DJ Patka bar nisam u depri al kd dode bit cuPocetak jedne ljubavne price![]()
Da, da a samo jedna casica bila... Jbt ti i venty amor para siempre...Venty , bila je samnom i skoro me napila , kunem ti se čime hoćeš , eto pitaj ju , jedva sam stao na noge .
A mene ti to baš ne zanima s kim je bilaVenty , bila je samnom i skoro me napila , kunem ti se čime hoćeš , eto pitaj ju , jedva sam stao na noge .
I tako zivjese sretno dok ih žene iz plavog ne rastavsie cica mica gotova je priča. Jej nema dosadnog DJ Patka bar nisam u depri al kd dode bit cu
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|