Sisata i guzata
Well-known member
Ja sam multitaksing... 3 u. 1...kad pa stignes sve to uz to kad si tu zadnjih sati attention whore skupa s ventyem![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam multitaksing... 3 u. 1...kad pa stignes sve to uz to kad si tu zadnjih sati attention whore skupa s ventyem![]()
pa si probala s 3?Ja sam multitaksing... 3 u. 1...
Da , al nisu bas htjeli slat . Jedan je poslao od 50 kn i to iskorišten bon . Slao stalno sliku kurca ,neki oko 8 bio u erekciji, i napisao popuši mi pa sam mu iz zajebancije napisao nema se tu sta pusit. Pa se uvrijedio i block me. Poanta price ne vjeruj ženskim nickovima na smokvisi skupljal i bonove?![]()
Sutra ću manje, koji kompliment i tako to26 dosad... Rekao je da je ta zadnja da me ne plasi, kao da me vec nije dovoljno uplasio![]()
Ne... Ja sam fino djevojce...pa si probala s 3?
Ajd probaj kao Marijole... Eee... To da vidimSutra ću manje, koji kompliment i tako to![]()
Di si mene tu ugurao medu njih jadan ne bioKombinacija. Crna pantera, Sig , Marija , neka Latina sisata, i neka još sisata s plavog nebitno. 5 taman za onu fantaziju leonardovu, al bojim se ja da bi nakon 2 minute svršio. 4 sisate, za panteru kolko sam vidio oglas ne djeluje da je bas disata, al nebitno to je 10 sisa 5 pica
. Samo se nadam da bi moglo vise svršavanja . 3500 kn bi mi sam trebalo za tu fantaziju . Svaka bi dobila 100 kn bakse još. Ništa čekam donacije.Prodao bi ja bubreg al taj je natopljen potocima alkohola od prije 3 godine dok mi alkohol bio zanimljiv, a onda se opametio, pa mi sad sise i picka sam zanimljiva
. Tako da nisam siguran jel to isplativo prodat
Nakon one kave nisam sav svoj![]()
Zašto neDi si mene tu ugurao medu njih jadan ne bio![]()
Probat ću nešto smislitAjd probaj kao Marijole... Eee... To da vidim
E nisam vas pratila... Moram se spremat za susret plus pazit se venture...sigi kaj velis na novog poslovnog suradnika? NDA ugovor se podrazumijeva![]()
Sram te bilo....Ja sam multitaksing... 3 u. 1...
Kad shvacate sve vulgarno...Sram te bilo....
Kad ces se vise umorit od pitanja i otic jebat nesto?Ajd probaj kao Marijole... Eee... To da vidim
Evo za 2 sata al necu ja jebat vec ce meneKad ces se vise umorit od pitanja i otic jebat nesto?
Ajde, mozes ti bolje...Evo za 2 sata al necu ja jebat vec ce mene![]()
dobro pitanjeA koji si ti k.... ?
Ja sam multitaksing... 3 u. 1...
Sig kad ulovis vremena ajde budi dobra cura kakva jesii odgovori mi nesto lijepo u pp. I nemoj mi sad napisat, nesto lijepoEvo za 2 sata al necu ja jebat vec ce mene![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|