Sisata i guzata
Well-known member
Pa jel pisalo visok? Nije..sta si ti komplicirana... ni sama se nemres dogovorit... di su svi oni uvjeti od neki dan![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jel pisalo visok? Nije..sta si ti komplicirana... ni sama se nemres dogovorit... di su svi oni uvjeti od neki dan![]()
18+ je dio fizikalijePa jel pisalo visok? Nije..![]()
Zbogom!ako mi se sta desi bit češ kriv plačem
ja sam kriva uvijek po tebi
a vi vrijađate
zbogom
Eto kako sam ja skromna zena...18+ je dio fizikalije![]()
adioZbogom!
Mozart je premlad za tebebar na xhamsteru imam podršku...Mozarte jebi druge žene bok
Financijski sam ja jako dobro proso jer nisam potrosio ni kune, a bile su bome dobre i bile su mojih godina. Izlazak i malo alkohola je sve sredilo tako da nemam potrebe trosit pare na oglasnikuse.adio
pohvali se koje si jebao žene malo
Hvala ti ventura, s ovim komentarom si ubo u sridu! Alkar Ventura +3Mozart je premlad za tebe
onda ne gledaj oglase višeFinancijski sam ja jako dobro proso jer nisam potrosio ni kune, a bile su bome dobre i bile su mojih godina. Izlazak i malo alkohola je sve sredilo tako da nemam potrebe trosit pare na oglasnikuse.
Ne mogu, placem. Povrijedila si me s ovim. Uskracujes mi pravo da gledam oglase.onda ne gledaj oglase više
pital bi te ak si za al znamo da nema smislaOd jagode
Hoćeš da mu stavim neku poruku u potpis?E da jel ti pisao?![]()
Mene je iznenadilo koliko je bezobrazan....ah što su danas svi u kurcu
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |