Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A daaaj.... Venturi se tri puta dignuo molim lijepoJbt , ako si Venturi digla kurac , digla bi i Radimiru Čaćiću![]()
Ovo je tezi slucaj...A daaaj.... Venturi se tri puta dignuo molim lijepo
Vidis da ne mogu vise te "ja sam ti cura" fore... Volim ove sto dodu, izjebu, plate i odu...U biti Sigy dao sam ti kompliment , znači Sigy je cura za početnike definitivno.
eh kad bi se ikako moglo do nje.Pa to je normalno , gledam i slušam ove kvazi jebače . Slušaj starog Moda , normalno je da ti se ne diže , jer potencija i sex idu iz mozga , ako nisi opušten , što je jako rijetko s osobom koju prvi put vidiš , imaš problem s erekcijom . Ti frende ulaziš u ring sa svjetskim prvakom , zamisli da takav uđeš u ring s jednom Sigy , pa ti si mrtav, a nisi ni počeo .
Uglavnom , prvi snošaji su uspješni sa strpljivim djevojkama , npr. Sigy .......
Malo sam se razbahatila danasMa možeš ti svašta , samo se malo preseravaš![]()
Neka, neka, nisam dugoMalo sam se razbahatila danas![]()
a što ako su gotovi za 15 min?Vidis da ne mogu vise te "ja sam ti cura" fore... Volim ove sto dodu, izjebu, plate i odu...
i to je sex baš da traje 2minute.a što ako su gotovi za 15 min?
Malo dizem atmosferu i tenzijeNe treba ti to , jer si previše jaka osoba . Superiorna si u svakom pogledu , snizi svoju promociju , ne treba ti to .
pola para natrag hahai to je sex baš da traje 2minute.
Pa bili ste, znate da ja ne gledam na vrijeme i ne brojim svrsavanjaa što ako su gotovi za 15 min?
ja nisam bioPa bili ste, znate da ja ne gledam na vrijeme i ne brojim svrsavanja
još si mlad . ja čekao do 50 i neke hahaIma vremena![]()
a dobro onda se budem načekaojoš si mlad . ja čekao do 50 i neke haha
a ima ali sam nestrpljiv tj. svi tu nešto hvale čakulaju ovo ono a neznam kako do tebeIma vremena![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|