maserkasplit
Well-known member
Eto super , ja nisam jos bila sam u pratnji samo...volonteri u Spaladiumu prva liga ..isla bi se i 22 puta cijepiti kad vidim zgodne decke da volontirajuJa u ponedjeljak dobio prvo...sredinom.6. drugo...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto super , ja nisam jos bila sam u pratnji samo...volonteri u Spaladiumu prva liga ..isla bi se i 22 puta cijepiti kad vidim zgodne decke da volontirajuJa u ponedjeljak dobio prvo...sredinom.6. drugo...
Eeeee.... Onda cu i ja razmisliti o tome..Eto super , ja nisam jos bila sam u pratnji samo...volonteri u Spaladiumu prva liga ..isla bi se i 22 puta cijepiti kad vidim zgodne decke da volontiraju![]()
Ja neču ni prvo drugo ni trečeJa u ponedjeljak dobio prvo...sredinom.6. drugo...
Dobro jos trpis te kvacice za sadEvo cim ja dodjem ostanemo same ja sig i neki berlavi al aj i oni su djeca bozja ... Uglavnom di smo kud smo![]()
Ah da se ranim vodenim bojicamaDobro jos trpis te kvacice za sad![]()
Maaa... Ni ne trpim cak vise. Ako netko ne zna bolje , prespava je skolu osnovne stvari il nema osjecaj za to..tko sam ja daDobro jos trpis te kvacice za sad![]()
Više od 1200 / h ne dam iz principa. Ni jedna ne vrijedi više, pa tako ni ta sa slike. Ženske su precijenjene i općenito jebačine su precijenjene. U životu bi se trebalo posvetiti drugim stvarima.
Pozz M S...Maaa... Ni ne trpim cak vise. Ako netko ne zna bolje , prespava je skolu osnovne stvari il nema osjecaj za to..tko sam ja da
sudim neukima ,tuntlavima i tako ostalo sve sto ide u paketu?
Hvala hvala ..i tebi.. vidovitosti vasaPozz M S...
Ma nisam htio doljevat ulje na vatru....Hvala hvala ..i tebi.. vidovitosti vasa![]()
Nema ulja na vatru to je samo mit .. Nitko normalan ne baca ulje na vatru ....Ma nisam htio doljevat ulje na vatru....
Ja mastam o ovome drugom.... Ne mogu se nacistit pijeskaSta karte kazu ocu li ja upasti skoro u kakvu lovu konkretnu il ima da sve prodam i odem zivit u sumu s bestijama i povrcem kraj rijeke u kolibi s dvi solarne ploce sa mogu se istusirat u toploj vodi i poslusat navecer muziku
Ja sam ti reklaJa mastam o ovome drugom.... Ne mogu se nacistit pijeska
A nema love...idemo u sumuSta karte kazu ocu li ja upasti skoro u kakvu lovu konkretnu il ima da sve prodam i odem zivit u sumu s bestijama i povrcem kraj rijeke u kolibi s dvi solarne ploce sa mogu se istusirat u toploj vodi i poslusat navecer muziku
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|