maserkasplit
Well-known member
Jel triba jos ko lajkove .. stvarno nije problem...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ventura moras pisati da bi mi imali sta lajkat.....Jel triba jos ko lajkove .. stvarno nije problem...
O to naravno...Sig da se kladimo da će Bach u prvom postu pitati MS koja je boja?
Imam ja 10Jel triba jos ko lajkove .. stvarno nije problem...
Ocito sam propustila nestoSig da se kladimo da će Bach u prvom postu pitati MS koja je boja?
Sto je to s bojamaO to naravno...![]()
Draga, sve si propustila....Imam ja 10
Ocito sam propustila nesto
On trazi ridjokose zene sa stidnim dlacicamaImam ja 10
Ocito sam propustila nesto
Ja sam mu rekla da pogleda u zagorjuOn trazi ridjokose zene sa stidnim dlacicamai prvo pitanje mu je ima li tu ridjokosih
![]()
Jaoo bas mi je zao..bila sam iskljucena od ovog zivila zivot i tako.. tragedijaDraga, sve si propustila....
Da naravno. Ja nikad nikoga ne vrijeđam, osim ako nisam ljubomoran.Evo Ventura. . izvini.. nismo se ni stigli upoznati... Lajkam ti sve do sad ako se ne tice vrijedjanja maserki,kurvi, samohranih majki, Splićanki, zena opcenito i tako lajkam ti sve u zaostatku jel se to racuna?
A Sig ga oće vodit ko tebe....On trazi ridjokose zene sa stidnim dlacicamai prvo pitanje mu je ima li tu ridjokosih
![]()
Bi li uz to i glazbenu ili moze i bez toga procOn trazi ridjokose zene sa stidnim dlacicamai prvo pitanje mu je ima li tu ridjokosih
![]()
ili dominantanDa naravno. Ja nikad nikoga ne vrijeđam, osim ako nisam ljubomoran.![]()
Kažeš ima života u gradu, super....Jaoo bas mi je zao..bila sam iskljucena od ovog zivila zivot i tako.. tragedija![]()
On pusta glazbenu, bila ti to zelja ili neBi li uz to i glazbenu ili moze i bez toga proc
Ne smis bit ljubomoran.. to spada u negativne emocijeDa naravno. Ja nikad nikoga ne vrijeđam, osim ako nisam ljubomoran.![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|