Maminjo je legendaMamić je vas , uzmite ga slobodno![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Maminjo je legendaMamić je vas , uzmite ga slobodno![]()
Preslik sa druge teme gdje forumaš obrazlaže da se moraš svidjeti pružateljici usluge da te primi...Sto ti je ovo ?
Pa dzabe vam to... Ima Zagrepcana u mom telefonu i previse... Ako ih nema u gradu ima ih u mom imeniku...Konačno da se složimo.
i jedan u čk hahaPa dzabe vam to... Ima Zagrepcana u mom telefonu i previse... Ako ih nema u gradu ima ih u mom imeniku...
Imala sam ih ja podosta i od tamo..i jedan u čk haha
a ja mislio da sam jedini sretnik iz čkImala sam ih ja podosta i od tamo..
Rebić me pokopao....Real još gubi a tribaju mu sve pobjede za prvo misto. Što reći za Juventus, moga bi i ne vidili lige prvaka čemu se toplo nadam jer mi je raj klub toliko mrzak!!!
A uuu... U 9 godina posla...a ja mislio da sam jedini sretnik iz čk
Kakve to veze ima sa istočnom konferencijom?????Mod, Venty ne zeli dijevcu dati preporuku i recenziju za mene
Nema ali tesko mi je palo....Kakve to veze ima sa istočnom konferencijom?????
Hajde ti prvo riješi štikle a onda pregovaraj za zadovoljstvoSig vidim da nudis neku frendicu...red bi bio da ja rijesim neku tvoju frendicu. Nakon sto si mi sve drugare pojebala...
E pa istina oldie..... Evo 15 5 na vratima, za cas ce to proci...Hajde ti prvo riješi štikle a onda pregovaraj za zadovoljstvo![]()
![]()
![]()
![]()
Ja sam zatečen, iznenađen, ne mogu sebi doći od iznenađenja. Sutra će objaviti da se povukao corona virus, i da će sunce izaći na zapaduNemam rijeci. 100% profesionalka![]()
Sad mi je lakse... Zivjela sam za ovo Marijolovo priznanjeJa sam zatečen, iznenađen, ne mogu sebi doći od iznenađenja. Sutra će objaviti da se povukao corona virus, i da će sunce izaći na zapadu![]()
Ja sam igra na Milana. Nego ovaj VAR je stvarno čudoRebić me pokopao....
Pitao me jučer navečer neki forumaš za preporuku. Kaže da sam iskusan.Nema ali tesko mi je palo....
I koga si preporucio?Pitao me jučer navečer neki forumaš za preporuku. Kaže da sam iskusan.
Ja znam koga nije.I koga si preporucio?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |