Patak
Well-known member
Sastavljam listu zahtjeva na papir koje.uvjete je postavilaPatkovina... To je sve zato jer se kilavis o neces doci do nje... Proslo je vrijeme platonske ljubavi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sastavljam listu zahtjeva na papir koje.uvjete je postavilaPatkovina... To je sve zato jer se kilavis o neces doci do nje... Proslo je vrijeme platonske ljubavi
Ni za japanke jos kredit nece digne pa makar one iz second handa a drugi mi i avokado kupuju ... Nemam komentara ....skrtacPatkovina... To je sve zato jer se kilavis o neces doci do nje... Proslo je vrijeme platonske ljubavi
Jel ovo pao selfie neki
Pa majku mu... Dode, iskesira hiljadu evra, odvede u kupovinu, napravi veceru i jebe cijelu noc...Ni za japanke jos kredit nece digne pa makar one iz second handa a drugi mi i avokado kupuju ... Nemam komentara ....skrtac
Hbg nije fejsbukJel ovo pao selfie neki![]()
Laže đubre, 13 kuna komIcu sutra po avokado po zalihe,nemoj sve pokupovat.. danas mi triba samo kokos za raw kuglice radim ih popodne![]()
Patak je doživotni jebač hihiPa majku mu... Dode, iskesira hiljadu evra, odvede u kupovinu, napravi veceru i jebe cijelu noc...
Pa jel tako tesko to za zapamtit patak??
Č i ć, kao i znakovi interpunkcije bit će najteži izazov, slutimSastavljam listu zahtjeva na papir koje.uvjete je postavila
Dobro je nije trčanje i vježbanjeČ i ć, kao i znakovi interpunkcije bit će najteži izazov, slutim![]()
u metropoli je 5 kuna , kod tebe valjda dodatak na transportLaže đubre, 13 kuna kom
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|