+149112345687654 Amerika 10.000 $ samo da te pogledaMoze mi neko poslati brojeve nebitna daljina i cijena Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
+149112345687654 Amerika 10.000 $ samo da te pogledaMoze mi neko poslati brojeve nebitna daljina i cijena Pozdrav
Ti očigledno ne vidiš dobro.Moze broj Pozdrav
Ti očigledno ne vidiš dobro.Moze broj Pozdrav
mali je priglup, sacekaj dok skonta kako to ide pa dok nekog nahvata da ima novca da ulozi u jos 4-5 brojeva.. jbga iskustvo je uvijek bitno..Druze dosadan si, napravio na asoglasi 10 oglasa za 10 razlicitih gradova svi isti broj. Je l' ne ide kocka pa moras od drugih traziti bonove?
opste je poznato da su na azijskim pozivnim brojevima kineskinje i vijetnamke te da im je cijena 120-130e sat, opste je poznato da sve sto dogovoris porukama nemora da znaci da ces i dobit jer one vecinom ne razumiju ni ono prevedeno niti sta znaci to sto trazis.. izuzetakaa ima ali se ne isplati ici 5 ili 10x da bi naisao na izuzetak osim ako ne zivis u tom gradu pa te ne kosta mnogo vremena..Ege Bijeljina sve na jednoj lokaciji ja se javim top model plavusa 20 god Ruskinja.
Dosao na adresu kineskinja jedno 38/40 god losa katastrofa potrosena.
max trojicu prima, tako sam ja cuo.. odess tamo i zatrazis broj, ili licno kontaktiras i dogovoris, pitas kako is ta moze ili nemoze, koji ce ti recenSijaKazu Da Radi i Grupnjake Gazarica Butia Paris Ko je Bio Nek Napise RECENSIJU
nema broja morass otici tamo..Ko ima broj nek posalje Pozdrav
ima Pero novi broj..Jel Ima Ko Novi Broj od Cure Sto Je Radila Brcko i Orasje Stari Broj je 063734727 Dam Nagradu
vlasnik stranice je iz azije, znas koliko ga boli kurac za maidom salatoovic.. ako ti smeta ili ti je nekakav rod, odleprsas odavde da ne gledas i ne citasMolio bi admina da sankcionisu objavljivanje imena.Ovo nigdje u svijetu nije dozvoljeno
Mogao bi neko staviti ime tvoje sestre.Ona ostavi momka i on da joj vrati,on ko fol trazi ovdje kako se guzi .Ja samo kazem da u svijetu na ovakvim stranicama se ne objavljuju imena i prezimenavlasnik stranice je iz azije, znas koliko ga boli kurac za maidom salatoovic.. ako ti smeta ili ti je nekakav rod, odleprsas odavde da ne gledas i ne citas
Kako izgleda, imaš li više info? Ako mislimo ma isto, imam jaPozdrav ima li neko kontakt ili neke informacije za Almu iz kiseljaka
Pa sto si na ovom smecu od foruma eto policiju zanima bas ova stranicaJa sam prijavio eskort forum policiji jednom...Mislim na kretene iz BiH , za iznosenje laznih info ali treba jos dokaza...Valjda ce smece ugasiti...
Od Te Cure Sam Dobio Triper Puko Mi Prezervativ Zato Pitamima Pero novi broj..
FujOd Te Cure Sam Dobio Triper Puko Mi Prezervativ Zato Pitam
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|