Ne znam i meni se javila ali nisam se usudio ići. Nekako mi previše dobro djeluje da bi bilo istinito a nigdje niti jedne recenzije.Jel bio neko s ovom novom Mionom? slatka je na prici, na slikama bas mlado izgleda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam i meni se javila ali nisam se usudio ići. Nekako mi previše dobro djeluje da bi bilo istinito a nigdje niti jedne recenzije.Jel bio neko s ovom novom Mionom? slatka je na prici, na slikama bas mlado izgleda
Xbon, provjereno sinocNe znam i meni se javila ali nisam se usudio ići. Nekako mi previše dobro djeluje da bi bilo istinito a nigdje niti jedne recenzije.
Prijatelju meni je tražila cash. Doduše ostavila je i opciju Crypto ali cash prihvata.Xbon, provjereno sinoc![]()
https://ibb.co/KC9bvB0Prijatelju meni je tražila cash. Doduše ostavila je i opciju Crypto ali cash prihvata.
Hahahaha čuj ide na policiju baš me zanima šta će reći možda dobar dan ja sam kurva klijent nije htio izvršiti uplatu preko x bonaOvako![]()
Screenshot 20260331 003647 Whats App hosted at ImgBB
Slika Screenshot 20260331 003647 Whats App je hostirana na ImgBBibb.co
Ide u policiju hahahaha. Kad te pitaju sa cim se bavis reci da prodajes kokice hahahahahshs . Ja glupače ahhahahahshahahahs.Ovako![]()
Screenshot 20260331 003647 Whats App hosted at ImgBB
Slika Screenshot 20260331 003647 Whats App je hostirana na ImgBBibb.co
Ma tako se svi ponašaju kad im staviš do znanja da nisi glupIde u policiju hahahaha. Kad te pitaju sa cim se bavis reci da prodajes kokice hahahahahshs . Ja glupače ahhahahahshahahahs.
Trazi x bon zaboravite boljeNe znam i meni se javila ali nisam se usudio ići. Nekako mi previše dobro djeluje da bi bilo istinito a nigdje niti jedne recenzije.
Moze broj mostarCrna sa stupa
danas Sarajevo
Utorak Doboj
Četvrtak Mostar
Petak I subota Banja Luka
Broj pp
E mamu ti jebo u pizdu svoju, ne komentarišem ovo sranje od foruma i udjem povremeno iz dosade na ovaj forum, ali kakvih bolesnika ima dovoljno je čitat ovaj forum, šta i da jest ona ko si ti drugar da iznosiš privatnost nečiju ovdje i bez ikakvog povoda pišeš puno ime i prezime, jeste normalni vi majke ti eto?, forum zreo za psihijatr
Izgleda upalila kritika pa se meni sazalila. A to je ta iste slike je i meni poslala.
Ako je prevrnes, ja cu ti platitIzgleda upalila kritika pa se meni sazalila. A to je ta iste slike je i meni poslala.
Tako je 100%Kurve se placaju iskljucivo kesom samo totalne budale i maloumnici uplate xbon i zbog toga ima tih prevara jer ima budala i maloumnika sto vjeruju u to
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|