Trazila je pare da uslikam fizickiAj slika da se posalje to je ok,ali pare unaprijed to je prevara
Koje cu joj kao
Dati…ne saljem znaci nigdje ovako…alo ohladio sam
Se tu vec i odem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trazila je pare da uslikam fizickiAj slika da se posalje to je ok,ali pare unaprijed to je prevara
Kinez koliko se sjecam.Šta je sa ovomdinaea Banja Luka, Independent | City of Love
Здраво љубави. Моје име је дина, ја сам из Украјине. Ја сам лепа, секси, пријатељска девојка. Ја много волим секс. Биће ми драго да проведем време са вама и сигуран сам да ћете уживати у времену проведеном са мном. ...cityoflove.com
Bio sam ja,uredna,kulturna,prijatna,komunikativna,emancipovana,čista 10/10Jel bio neko kod ove srbijanke? Sa city-a
Mislim na Leu.Extra djevojka i uvijek ću navratiti kraj nje kad god bude gostovala u B.L.Bio sam ja,uredna,kulturna,prijatna,komunikativna,emancipovana,čista 10/10
I ti se juce registrovao samo da nam to kazesMislim na Leu.Extra djevojka i uvijek ću navratiti kraj nje kad god bude gostovala u
A šta ako ti sad kažem da jesam al stvarno i obećao sam joj da ću to da uradim.Inace pratim ovaj forum duže vrijeme samo mi se nije dalo uclanjivati se.Planiram i recenzije neke da napišem nije problem nikakav za više njih, hoćeš Ruskinje,Brazilke, Domaće, Kazahstan,Ukrajina,Kineskinje samo reci.I ti se juce registrovao samo da nam to kazes![]()
Dobra super je,samo ne znam hoćeš li je dobiti dok sam ja bio dobila je 150 porukaMoze pomoc ova Lea srbijanka Jel posjetio neko kakva je.
Napiši koju recenziju i razuvjeri nevjerne TomeA šta ako ti sad kažem da jesam al stvarno i obećao sam joj da ću to da uradim.Inace pratim ovaj forum duže vrijeme samo mi se nije dalo uclanjivati se.Planiram i recenzije neke da napišem nije problem nikakav za više njih, hoćeš Ruskinje,Brazilke, Domaće, Kazahstan,Ukrajina,Kineskinje samo reci.
I bolje ti je da ne odgovara, mlada jest, niska, onako malo jača ali je ok izgled. Hladna, nezainteresovana, ni grudnjak ne skida, sve u svemu 3/10, guzio sam i goreJel bio ko kod Anite sa as oglasa?
Evo ovakoNapiši koju recenziju i razuvjeri nevjerne Tome![]()
San svakog pedofila, premlado izgleda. Grudnjak sam naucio sam skinutiI bolje ti je da ne odgovara, mlada jest, niska, onako malo jača ali je ok izgled. Hladna, nezainteresovana, ni grudnjak ne skida, sve u svemu 3/10, guzio sam i gore![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|