BANJA LUKA I OKOLINA - Iskustva & recenzije

Upravo izasao iz stana Marijane sa As oglasa prezadovoljan uslugama pratim forum i pisem brojeve i recenzije svima ko me pita u dm pa me vas dosta i zna da nisam lazov ova trazi pola na xbon otisao sam cisto zato sto sam imao potvrdu da nije prevara ko hoce moze ici garantujem zivotom!!! Srbijanka je mala meni je extra....

Upravo izasao iz stana Marijane sa As oglasa prezadovoljan uslugama pratim forum i pisem brojeve i recenzije svima ko me pita u dm pa me vas dosta i zna da nisam lazov ova trazi pola na xbon otisao sam cisto zato sto sam imao potvrdu da nije prevara ko hoce moze ici garantujem zivotom!!! Srbijanka je mala meni je extra....
Trazi x bon i nije prevara ti mora da si puko

Ma briga me sta ko pise hahah ne mora niko otici i tjt ja samo ostavljam recenziju.Dosta ih mozda i zna radila u caffe Kubik kao konobarica... I tjt briga me sta ko misli ja sam napisao samo iskreno!!!!

Trazite na As oglasima, cura uzima pola para unaprijed ja ostavim recenziju poseru se po meni kao da je nezz sta ....
situacija sa bonovima je takva kakva je .... pregledao sam poruke što si pisao nisam primetio da si reklamirao dosad tako nešto al opt nezzz... moraće se izgleda još jedan ili više braće žrtvovati da bi se to proverilo

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh