Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nula bodova nažalost. Ima li šta još, a do 35 god?Na slikama ja mala brutalna, mana sto nema smjestaj nego trazi da ti nađes hotel i posaljes joj adresu i broj sobe i cjena 350 km sat vremena
Moj klijent nikad nece ovde bit javno,citas li ti covjece bolje,provokator jeste propali profesor,ima njih jos samo da pocnu ovde srat,imam slike i fejs i sve pa nek izvole.Kome se ne svidjam ne tjera ga niko da dodje,a niti da me ovde blati jesam Kurva al ne dam da me niko jebe u mozak!!! CAPITO?Došlo vrijeme da Kurva vrši predavanje Profesoru
Jako ruzno i odvratno nekome ime i prezime ovdje ostavljati a Sulejman je brani ne bi li spustio cijenu kod dotične.
Zato smo se mnogi i povukli s ovog foruma zbog ovakvih osoba, posebno mi iz Sarajeva ima zena koliko hoćeš al nikome ne treba davati kontakte bas zbog ovih stvari cuj nekome ime i prezime ostavljati ovdje ..
To ne znam nisam bio al sam cuo da je brutalna i prava sa slika i da ne trazi bonove .Na slikama ja mala brutalna, mana sto nema smjestaj nego trazi da ti nađes hotel i posaljes joj adresu i broj sobe i cjena 350 km sat vremena
Jesi joj ti svodnik ili misliš da će ti džaba pičke dati ako je braniš na forumu, hajde izjasni se molim te lijepo, hoćeš se izjasniti?A sto si ti ovde vec da trazis kurve i pises kao neki savjetnik a ispadas budala
Ne javljas se nikad pisao ti 10 putaMoj broj imas na Ege i cityoflove
Jesil bio drug?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|