Samojako777
Active member
Da znaš da je tako, ne zna se koja je bolja od kojeBio sam ja, brutalne ribe rade, ali samo masaža, mada kakve su bolje i samo masaža kod njih, nego na nekom drugom mestu nešto vise![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da znaš da je tako, ne zna se koja je bolja od kojeBio sam ja, brutalne ribe rade, ali samo masaža, mada kakve su bolje i samo masaža kod njih, nego na nekom drugom mestu nešto vise![]()
Kod koga si bio ? Ko te masirao?Da znaš da je tako, ne zna se koja je bolja od koje
AleksandraKod koga si bio ? Ko te masirao?
Pa ja ih godinama masiramKo gleda higijenu pored onakvih devojaka. Ne zna se koja je bolja od koje i koja više hoće da se skine
Još malo biće zamene, one gole leže a mi ih masiramo
kod koje idesNeftis bio prvi put samo masaza za sada, ali idemo i drugi put naravno.Bas ok devojke i atmosfera
Od ovih sto si naveo, sada su tu samo Jovana i Teodora. Ostalih već duže vreme nema. Jelena će se možda vratiti. Ali nije sigurno. Šteta ako se povuče.Inace, ljudi... Da cujemo vise. Ko je dobio sta u Netfisu? Svako ima drugacije iskustvo.
Natalija drk
Jelena drk
Jana drk
Jovana drk
Jana 2 nisam dobio drk
Lidija nisam dobio
Katarina Bosna nisam dobio
Teodora nisam dobio
Da dodam da sam kod ove poslednje cetiri samo bio jednom. A one gore vise puta
To je Kaća bosanka iz neftis aPisalo se par stranica nazad da Aurora ima novu devojku. Kaća.
Bio neko kod nje ?
Il je Kaća iz VenereTo je Kaća bosanka iz neftis a![]()
To je Kaća bosanka iz neftis a![]()
jeste kaca bosanka hahahahahhaTo je Kaća bosanka iz neftis a![]()
Možda se ofarbala. Novi posao, novi stajlingNije iz Netfisa,zato sto mi je MIa rekla da je plavusa.
Hahhahahhahaha.....sjajno :-D.Nova godina,nova ja :-DMožda se ofarbala. Novi posao, novi stajling
Bilo bi dobro da jeste ona. U Neftisu kod nje je bila stativa, sad bi došla mečki na rupu![]()
Pa Kaća visoka iz neftisa je smedja više vuče na plavoNije iz Netfisa,zato sto mi je MIa rekla da je plavusa.
Moraš je osetiti u novom salonu sa novom frizuromPa ako se neka javi sa bosanskim naglaskom, nema sumnje da je ona, ne moramo ni ići![]()
Bila, ne bila, ja cu sledece nedelje da odem da je overimMoraš je osetiti u novom salonu sa novom frizurompreko tel ima tona ali nema slike
![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|