SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Svak ima pravo radit šta ga je volja i uzivat na svoj način,al da je u granici normale..oce li ih on lizat ili neće,to je njegova volja

Realno,možeš se razbolit ili umrit dok ideš u dućan ili di vec
Zato,bolje umrit ko jebač od sifilisa nego ko dijabetičar od cukra
Više od 50% žena koje su oglašene na oglasima našim i stranim, ako postoji dobra ponuda i želja, tu onda ide sex bez limita, pogotovo ako se "klikne" sa nekom od njih, tako da za svakoga ima ponuda i za sve postoji potražnja..normalno ko i svugdje i u svemu ima svačega i svašta....treba biti pametan...

Jel se ko sića pičke Španjolske crna jako zgodna bila je sa cimericom u potkrovlju stan odma iza Centrala u gradu...nemogu je izbi iz glave, ispričala po života nie gledala vrime dupe imala strava,nižeg rasta

Otkad je kugla sladoleda 2€ lizem samo picku. Ko ti garantira da ta tvoja jebacica nema drugog jebaca😉. Svak ima pravo radit sa svojim novcem sta oce. Ja uvik lizen i nekad uzmen i anal. I sta san ja sad po tvojoj logici homic. Svi cistunci a hrani se pola splita po fast foodovima i pekarama. Tamo je inace sve higijenski🙄.
Ovo nije forum o higijeni i čistoći,
Znaci misljenja su podijeljena, hvala svima na ovoj finoj mini diskusiji
Sinko, nemoj uopće se ni bavit ovim hobijem onda, imate foruma i o čistoći i higijeni fala Bogu po internetu koliko vas volja.

Ovo nije forum o higijeni i čistoći,
Sinko, nemoj uopće se ni bavit ovim hobijem onda, imate foruma i o čistoći i higijeni fala Bogu po internetu koliko vas volja.
To cu vidit ocu li se baviti ili ne, to nije sada tema jer vidim da par puta ponavljas tu mantru "bavljenja". Ovo je forum i za diskusiju mjesto i uredno sam pita i uredno se diskutira pa ne vidim di je problem..

to ti je skroz normalno ako imaš oko 20 25 godina.... cure se stvarno trude jer im je to posao i od toga žive i klijentela im je tu.... jedna loša recenzija ih košta nekoliko tisuća eura... a ove južno Amerikanke dodu otiđu produ... neke znaju da će tu biti nekoliko godina pa se daju vise a neke znaju da su tu jednom i nikad vise ....

Preporucam ti lauru
Imas li link od te laure?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh