Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da da iste slike samo sta je sada starija cca 7 ili 8 ili 9 godLaura Rozga, Madmosel, Ana,...
Već 7 godina jedne te iste slike na oglasu. A nije ni ostvarila, još uvijek ima 30 g. (ako me kužiš)
Now jebacki odradi posao.
Jel to ona srpkinja?Laura Rozga, Madmosel, Ana,...
Već 7 godina jedne te iste slike na oglasu. A nije ni ostvarila, još uvijek ima 30 g. (ako me kužiš)
Now jebacki odradi posao.
od 10 sati radi večinaJel zna neko koju da radi u jutarnjim satima novi zg
DaJel to ona srpkinja?
Tema Simpatična/Nježna dama, savicaDa li može neki info o toj starijoj iz Kruga zanima i mene može u privat
Daj molim te neki link ili nekakav kontakt u privat porukeTema Simpatična/Nježna dama, savica
Al stvarno dugo nije bio objavljen oglas
Ja sam bio 2./3. mjesec

Tko je bio nož je popio ...
Tonka Č. u četiri mjeseca nožem izbola trojicu. "Muškarci su prvo skrivali istinu"
ISPITIVANJEM svjedoka nastavljeno je suđenje Tonki Č.www.index.hr
jel tko od vas jebača bio kod Tonke? ..nitko se nije pohvalio
Jel jos postoji ova ?Jel pričate o istoj curi?
Ana Rudeš = Ana Prečko?
Malo

Poruka u temi "ZAGREB - Iskustva & recenzije" https://forum.ljubavni-oglasnik.net/threads/zagreb-iskustva-recenzije.1431/post-401016Jel zna tko što je s Selin/Kiarom?
Nije vec neko vrijeme aktivna
Aj se zapitaj, koja bi bila logicka prednost bona naspram gotovine koju mozes trositi gdje hoces i kako hoces?https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/hot-ivana-nudi-nezaboravnu-zabavu-oglas-6371549 e ljudi ja sam prvi put u ovome. kakve je to fora sa A-bonovima, kao prevare jel? al ova cura mi je odmah dala adresu kao + veli da joj dam bon na ruke NA KRAJU termina... ima nade ili prevara?
Fora je...."poslikaj bon da vidim da ga imaš"https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/hot-ivana-nudi-nezaboravnu-zabavu-oglas-6371549 e ljudi ja sam prvi put u ovome. kakve je to fora sa A-bonovima, kao prevare jel? al ova cura mi je odmah dala adresu kao + veli da joj dam bon na ruke NA KRAJU termina... ima nade ili prevara?

Tonka Č. u četiri mjeseca nožem izbola trojicu. "Muškarci su prvo skrivali istinu"

Koja je to Tonka?
kuzim.Aj se zapitaj, koja bi bila logicka prednost bona naspram gotovine koju mozes trositi gdje hoces i kako hoces?
A i slike su maznute s neta, samo su odrezali donji dio gdje je onlyfans logo.
 al palo mi je na pamet kao, da joj civilac dode i nudi lovi kao ju moze sjebat, a sa bonom mozda kao ne. nesto u tom stilu, al nije ni bitno, cim sam ju pito za sliku verifikacije da nesto napise ili za videocall, nema vise odgovora
 al palo mi je na pamet kao, da joj civilac dode i nudi lovi kao ju moze sjebat, a sa bonom mozda kao ne. nesto u tom stilu, al nije ni bitno, cim sam ju pito za sliku verifikacije da nesto napise ili za videocall, nema vise odgovora 
|   | 
   Tel: 064/677-677 
 | 
|   | 
 | 
|   | 
 | 
|   | 
 |