Nije fejk ali nije usluga ništa specijalna.Iskustvo neko ili misljenje da li je ovo legit?
Od ovih latino cura treba više bježati, samo Ruskinje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije fejk ali nije usluga ništa specijalna.Iskustvo neko ili misljenje da li je ovo legit?
Kako da dogovorimOva iz Bugojna Dolazi u Gradove Zenica Doboj Gracanica Lorena Korugic nista posebno
Jedno je činjenica ove sa Ege ako ništa neće zajebat i uljudne su...Ruskinjenje su wow anđeli
Sinoć bio sa jednom iskustvo fenomenalno jedva čekam opet doci kod nje![]()
Brate dogovor za 5 min savršeno bude skuplje su ok ali vrijede svake marke.Jedno je činjenica. Ove sa Ege koliko god se činile skuplje.
Jedno je činjenica ove sa Ege ako ništa neće zajebat i uljudne su...
Ma hoce vala i izraditi. Ja sam juce dogovorio sa ovom Ruskinjom iz Holiday Inn hotela,tamam bio na 5 min od hotela kad javlja nesto joj iskrsnulo i da dodjem za sat. Reko jasta cu. A bilo je i pokusaja prevare na EGE i to od verifikovanih profila. Pa zna se desiti posalje ti fotke od prije 12 godina kad je bila Top Gun a sad solidna MILFACA od 39 godina. Itd itdJedno je činjenica. Ove sa Ege koliko god se činile skuplje.
Jedno je činjenica ove sa Ege ako ništa neće zajebat i uljudne su...
bio i potvrdio ono sto uvjek kazem. brazilke nisu ni za sta. ko mrtav konj. izgleda isto ko na slikama al usluga je preko kurca mrtvog
Pozz, da li je iko bio ?
Da ne idem znacibio i potvrdio ono sto uvjek kazem. brazilke nisu ni za sta. ko mrtav konj. izgleda isto ko na slikama al usluga je preko kurca mrtvog
Hoće slike i to. Ali neće ukrasti pare. Znaju stvoriti fer odnos, plus čistoća ljubaznost. Ovim našim ne možeš ih nahranit jbt, koliko god bio fin prema njima u glavi joj neki krimi gen i osjećaj da je zakinuta da si hljeb ...Ma hoce vala i izraditi. Ja sam juce dogovorio sa ovom Ruskinjom iz Holiday Inn hotela,tamam bio na 5 min od hotela kad javlja nesto joj iskrsnulo i da dodjem za sat. Reko jasta cu. A bilo je i pokusaja prevare na EGE i to od verifikovanih profila. Pa zna se desiti posalje ti fotke od prije 12 godina kad je bila Top Gun a sad solidna MILFACA od 39 godina. Itd itd
Koje nineDa li je neko bio kod ove nine u Doboju ?
Imas brojPreporučujem. Uredna djevojka, pristojnog izgleda, trudi se baš
Koja je upitanju,mozda sam bio od prije kod neke dok je bila na drugoj lokacijiJel ko bio kod ovih u Tuzli na Stupinama valjajl sta
ma kinaKoja je upitanju,mozda sam bio od prije kod neke dok je bila na drugoj lokaciji
Imas bmozel i meni broj ako je ok
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |