klasicni16
Member
Sutra Mostar
061025584
Sara
061025584
Sara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ništa blatio nisam samo sam reko istinu lpUsput vi bi da nesto jebete za 50km ako moze e nema toga vise,a pojedini ni na sta ne lice smradovi moras ih vracat sa vrata koliko bazde,a nemam protiv nikog nista realno pricam kome se ne svidja nek zaobidje samo,i nek trazi dalje
Jesam ljepotan i poštujem žene ...Ćao ljepotane, nisam te prepoznao![]()
Idemo drušrvo, specijslna želja za lepog MarinaJesam ljepotan i poštujem žene ...
Ništa blatio nisam samo sam reko istinu lp
Mozda si ti taj levat pa sam sebe otkrivas,slika i slika ako nema slike block sta je sad.To je istina.Ništa blatio nisam samo sam reko istinu lp
I mene zanima ako ima neko brIma li netko broj od Jace iz Tesnja bio sam joj mušterija hehe ali sam broj zijanio
Ma budaletina neka+38763702051. Jel tko bio kod ove . Maserka neka . Mostar
Evo i meni je prijetila da sam mrtav ako joj se opet javimMa budaletina neka
Nudi.120km masaža i oral.i.rucno. ja pita može li nesto vise da se doplati. Pocela mi jebat sve po spisku, kaze nisam.ja kurva j sad cu ti zovnit policiju.![]()
Kaze meni nisam ti ja nikakva kurvetina, ja samo masiram i pušim kurac za pareEvo i meni je prijetila da sam mrtav ako joj se opet javim![]()
Druze Snjeza je kramp zesci za te pareU Banjaluci...Snjeza svaki dan od 8 do 20...samo viber 066927363...
Ma neki mudonja gayKaze meni nisam ti ja nikakva kurvetina, ja samo masiram i pušim kurac za pare
Psihijatrija žešća
Hahahaha krampDruze Snjeza je kramp zesci za te pare
Da je je jedno 100 KM pa i nekako ali tu lovu sto ona trazi nema sanse
PpBio bi zahvalan kada bih imao neko broj od jace iz tesnja
I mene zanima, pogotovo Zenica ali slabo skroz, niko se ne javljaIma li neko nesto provjereno Zenica,Visoko,Kakanj,Sarajevo?
Za dobar broj cu pocastit nije problem.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |