Kurva....sta očekuješ i od nje i od bilo koje druge...njihovo je samo da uzmu keš, a po mogućnosti da im i ne uđe i tjt...i mene je Sara ispalila ljetos, došao pred zgradu i x0 bez i jednog razloga, poruke, tako da...Evo jedna negativna recenzija za osobu koju ovdje svi hvale na sva usta. Riječ je o Sofiji. Ponukan vašim utiscima odlučio sam i ja probam ru famoznu Sofiju. Ali, kako kažu stari ljudi pazi se onoga koga svi hvale. Od početka je išlo teško. Cura je jako teška za dogovor. Odgovara svako pola sata ako ne i više što dodatno komplikuje. Nakon što smo dogovorili termin javlja mi bukvalno 20 minuta prije toga da ne može tad ali onda ipak pristaje.Inače prešao sam cijeli grad zbog dotične. Dolazim pred zgradu i šaljem poruku ali ništa ne odgovara. Čekam nekih 15 minuta na zimi i tada mi stiže poruka da sačekam još 15 jer prati klijenta. Dakle neki čovjek troši moj termin koji bi uredno platio. Naravno da sam odustao i otišao kući. Jako loš odnos prema mušterijama i čisti amaterizam. Žali bože vremena što sam izgubio a jedino pozitivno je što sam sačuvao novac. Dakle ne preporučujem Sofiju i što se mene tiče završila je svoje. Sve što tražim je da se poštuje vrijeme i dogovor. Ali, smrzavati se pola sata na zimi dok neki lik gore troši moje vrijeme je van zdrave pameti. Na kraju se dotična nije ni izvinula ni ništa već samo izignorisala moje poruke. To vam dovoljno govori o karakteru gospođice.
Bilo kakva očekivanja od njih, zuljubljivanje i sl je za dugogodisnju psihijatriju, sam se spremiti i pravac bolnica, ne treba ni nalaz...
By the way, malo oko bacite na HR forum, za koplje su ispred, ljudi dijele iskustva, ali detaljna upravo da se ovakve stvari ne bi ni nama dešavale, jer ipak mi smo ti koji plačamo, mi idemo u tuđi stan, a ko je u drugoj sobi bog zna, itd a mi lafo suosjecamo sa tim curama, žalimo i sl, a ona stan kupi za godinu dana...sretno svima