Zove se, Dobra pička.
dal neko zna kako se zove ovaj oblik guze i nogu? kad noge prelaze iz ''spica'' piramidalno u guzu a izmedju nogu je rupa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zove se, Dobra pička.
dal neko zna kako se zove ovaj oblik guze i nogu? kad noge prelaze iz ''spica'' piramidalno u guzu a izmedju nogu je rupa
fit thick ass, dobije vece butke i dupe od vjezbanja, a rupa zavisi od aduktornih misica i kolicine sala
A vidi tek Intera..Poluvrijeme vodi 0-5..ma sve krenulo prijatelju..jos da ozenim Crnku i moze putin svecano pritisnuti to crveno dugme hahahhaJoš Željo dobio danas, krenulo te prijatelju
Putin ce baciti samo neutronske bombe,isto su iz nuklearnog arsenala ali razaraju samo 1-2 km u precniku.Veca su opasnost ove dame noci(I dana) po nas nego onA vidi tek Intera..Poluvrijeme vodi 0-5..ma sve krenulo prijatelju..jos da ozenim Crnku i moze putin svecano pritisnuti to crveno dugme hahahha![]()
Sto bi rekle kolege s bbc-a reci ce "How yes no" iliti u prevodu "Kako da ....Ne"Ma Ana izgovori vise to sudbonosno DA pa kud puklo da puklo![]()
Pa mene moze samo moja zena sprijeciti da ti ne dodjem na terminMostar, danas od 17:00 - 22:00
WA poruke +387 63 821 030
I molim Vas bez dosadnih pitanja, posebice ako ste pisali prethodno 15x i niste dosli. Vise necu odgovarati na te poruke.
Također, ko se ne pojavi na termin biti ce javno objavljen.
Odes sa zenom,platite popola,uzivo se varate I niko nije kriv....Pa mene moze samo moja zena sprijeciti da ti ne dodjem na termin![]()
kakva su iskustva sa simonom jel profi masaza ili ?odkad se simona jebe zar nije samo masaza i drkica
A sljedeci put povedes citavu familiju da je deru sat...to je 2 km po osobiOdes sa zenom,platite popola,uzivo se varate I niko nije kriv....
Sonja al nek ona tebi platiIma li ko kakve koje rade masaže dobre![]()
Ona ti je na Jahorini.Sonja al nek ona tebi plati![]()
Ma bice kako bude..Jbg jedan je zivot i zivim ga svaki dan kao da je zadnji..Ma Ana izgovori vise to sudbonosno DA pa kud puklo da puklo![]()
Nas Sarajlije ko hebeSutra/Ponedeljak Mostar
061025584
Sara
Pa i Crnka i Sofija suOna ti je na Jahorini.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|