Usluge uživo i online 😘
Imam prazan stan na Jarunu u koji ste dobrodošli uz dogovor na whatsappu 😉
Jel bio netko?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
100% se slažem sa tobom... Mačku nisam vidio ganjala je samo pasaEh bio i kod ove isto. Sve je već rečeno o ovom psihijatrijskom slučaju, ali nije mi vrag dao mira pa sam morao otići. U prostoru gdje masira drži jebenog psa i mačku koji se stalno kolju i jedno pet puta je prekidala masiranje i da njih razdvoji. Masaža nije masaža nego samo trlja po leđima ko retardirana, što i je msm, treće, drka ga u rukavicama i takvo drkanje nisam doživio u životu![]()
Hot massage
Nazovite ukoliko ste zainteresirani za erotsku ručnu masažu tijela s uljem bez mirisa i ručnim završetkom. No oral,no…www.oglasnik.hr
drka kurac ko da vergla kineski skuteri od 50cc, hahaha malo mi je lakše jer se barem možeš nasmijati ovoj nakazi. Drka kurac kao da je medicinska sestra i treba ti uzet uzorak pa na kraju kaže iii evo ga
. Ali ni tu nije kraj psihijatriji. Nema tuširanja jer joj je netko sjebao vodovod
, ja reko ajde bar da operem ruke u umivaoniku, ne može ni to. Najviše što možeš dobit je dezinficijens. Već sve znate o ovoj bolesnoj teti i da ne treba ići k njoj, ali ajde da podijelimo ovo iskustvo koje mi je sad više smiješno.
potvrdujemevo da krenem sa jednom vrlo dobrom recenzijom, znaci sigurno najbolje iskustvo dosad. čista uživancija. Mala je skroz prirodna i dogovara bez pimpa sve vrlo brzo i precisno. cura je full pristojna, podatna, predivne prirodne sisice s istaknutim bradavicama,otvara vrata sa smiješkom lijepa mala cura sa tetovaža,odlično guzicom i crvenkastom kosom
potvrdujemevo da krenem sa jednom vrlo dobrom recenzijom, znaci sigurno najbolje iskustvo dosad. čista uživancija. Mala je skroz prirodna i dogovara bez pimpa sve vrlo brzo i precisno. cura je full pristojna, podatna, predivne prirodne sisice s istaknutim bradavicama,otvara vrata sa smiješkom lijepa mala cura sa tetovaža,odlično guzicom i crvenkastom kosom
Pozdrav,Imam jako dobra iskustva s našim curama s EGE, tamo nisu seljanke ko s Oglasnika
Pozdrav,Imam jako dobra iskustva s našim curama s EGE, tamo nisu seljanke ko s Oglasnika
slabo, probaj LUNU zvati, u N.ZG je. ( bar bila )Jel ima neka domaća da je radi navečer od 22 na dalje?
Bolje da nije. Seljanka koja je davno trebala biti zatvorena zbog uzemiravanja svojih klijenata.Jel poljakica u zg??
Ja se s njom cuo prvi put kad je bila u splituOvu Gabrijelu simunec treba prijavit za prevare
Eh da si Reko moze 200 ona bi nasla neku izliku opet navlaci ljude i uzima po100 eura na air cash a ne daje uslugu tocno mi dodje da je prijavim u mupJa se s njom cuo prvi put kad je bila u splitu
Rekla 150€ za 2 sata i kad smo se dogovorili da ona dode meni 10 min prije poslala poruku da je cijena 200 za sat vremena.
Drugi put sad kad je u Zgu,sat 80 i kad sam bio skoro kod nje na lokaciji poslala da je to premalo,da ona vrijedi minimalno 100 eura
I nakon toga vise ne pokusavam![]()
A kome ćeš ju prijaviti? Treba joj netko koga je prevarila za novce opaliti nekoliko šamarčinaOvu Gabrijelu simunec treba prijavit za prevare
Pa dovoljno da pola grupe napise da vara i eto jojA kome ćeš ju prijaviti? Treba joj netko koga je prevarila za novce opaliti nekoliko šamarčina
Kakav MUP, bježi od njih glavom bez obzira.Eh da si Reko moze 200 ona bi nasla neku izliku opet navlaci ljude i uzima po100 eura na air cash a ne daje uslugu tocno mi dodje da je prijavim u mup
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|