Magnat mak
Active member
šta je sa ovom šta se oglašava u plavom oglasniku sa ravnica
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Whatsap kontakt. Tako da može biti svašta (prevara?)![]()
Volis biti sub? Javi se brutalnoj Domini !
Pozivam sve Sub.decke ,pasivne i zeljne novih iskustva u svome zivotu u svoje odaje! Radim svakakve seanse od role…www.oglasnik.hr
Ima li netko iskustva s ovim oglasom?
Lp
To je ista cura koja je imala oglas prije cca 3 mjesca. Tad sam bio kod nje i napisao par recenica tu na forumu![]()
Volis biti sub? Javi se brutalnoj Domini !
Pozivam sve Sub.decke ,pasivne i zeljne novih iskustva u svome zivotu u svoje odaje! Radim svakakve seanse od role…www.oglasnik.hr
Ima li netko iskustva s ovim oglasom?
Lp
Pa izgleda mi debela, koliko ima god, dal' je ok?To je ista cura koja je imala oglas prije cca 3 mjesca. Tad sam bio kod nje i napisao par recenica tu na forumu
Di si napisao u ovoj temi nigdje ne vidim?To je ista cura koja je imala oglas prije cca 3 mjesca. Tad sam bio kod nje i napisao par recenica tu na forumu
image not foundNa ovakve osobe nemojte obracat paznju. Jer tu su samo da blate i grde sve i svakog. Do jucer ulogirani i bezobrazni na svaki postavljen komentar na forumu. Forum sluzi za razgovor, pomoc, razmijenu iskustva itd, a ne za ovakve budaletine
![]()
![]()
![]()
![]()
Šteta što nemate neku ženu koja bi u sklopu apartmana radila dominaciju.BDSM Apartman - kamo bolje lokacije za vaše avanturice kad si nađete Domine
(Na žalost mi Dominu nemamo).
Kad bi bilo legalno, bilo bi nam iznimno drago uvrstiti u ponuduŠteta što nemate neku ženu koja bi u sklopu apartmana radila dominaciju.
Jel ne postoji neka shema da neki dobar pravnik nadje rupu u zakonu prema kojoj bi opravdao da BDSM ne spada pod seksualne usluge i da tako prodje?Kad bi bilo legalno, bilo bi nam iznimno drago uvrstiti u ponudu![]()
Ako se ne podvodi, ne daju oglasi za seks i slicno. Policija nema nista s time. Tako i sa dominacijomKad bi bilo legalno, bilo bi nam iznimno drago uvrstiti u ponudu![]()
Mislim da ne, ali iskoristio bih ovu priliku da upozorim na profil “Ivydiamond”. Navodno domina iz Zg, a sve slike su ukradene od neke zenske iz UK. I onda jos besramno na slike zaljepi svoje ime kao da potvrdi da su njenejel ima koja nova na fetu?
da, djeluje kao fejk profil. trazi pare za online dominaciju jer kao nije u hrvatskoj trenutno. pitao je da se upoznamo kad dode u zg, ne odgovara. opcenito ne odgovara na pitanja, a meni uletila u inbox s pitanjem trazim li dominu. vidim da isto prati dosta drugih profila, lako moguce da je neki lik koji pokusava izmust pare.Mislim da ne, ali iskoristio bih ovu priliku da upozorim na profil “Ivydiamond”. Navodno domina iz Zg, a sve slike su ukradene od neke zenske iz UK. I onda jos besramno na slike zaljepi svoje ime kao da potvrdi da su njene. Ne bi me cudilo da je iza profila muska osoba
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|