Naida bila jedna u Sarajevu sad je na Tik Toku uzima vecu lovu.Naida izmisljen lik![]()
Naida K ko zna zna ko je jebo jebo sad je na tik tok sa ostalim kurvama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naida bila jedna u Sarajevu sad je na Tik Toku uzima vecu lovu.Naida izmisljen lik![]()
Moze broj?Možeš i meni iz Doboja
Raja,što su ove naše domaće cure iz BL počele da traže da se indetificiramo,kažu nije ovo Dubaji,moramo znati tko nam dolazi na vrata,eto koliko su diskretneMoze broj?
Radi ali je poskupila kaze 300km puno realnoJel radi jos snjeza ljudi ili je promjenila broj?
Pise se na sajtu da li su cene u eurima ili markamaSamo par pitanja, novi sam na forumu, zanima me ove cijene na ege da li su stvarno u eurima ili marke, i kakva je situacija u Sa sa djevojkama, da li ima kakvih kontakata koji su provjereni. Lp
Moze i meni broj od te iz Doboja u p.p ?Pozdrav svima ako neko zeli broj telefona od jedne djevojke iz BL i jedne iz okoline Doboja (nisu sa oglasa) neka se javi u pp! Pozdrav
Meni rekla 200km, samo sat vremena. Prije bilo 2 sata...malo je pretjeralaRadi ali je poskupila kaze 300km puno realno
300km je sad.Operisala je krajnike pa ne radi trenutno.Radice kroz par dana.Meni rekla 200km, samo sat vremena. Prije bilo 2 sata...malo je pretjerala
Koliko bi bilo da je sise operisala300km je sad.Operisala je krajnike pa ne radi trenutno.Radice kroz par dana.
Bl mrtvaIma li iko neki kontakt za Banja Luku? Moze i masazaveceras
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |