Zar je moguće da im be treba seks...da su sve frigidne.....Jeste prijatelju samo sto zensku ne treba sex na nacin na koji treba musku,kontas.Ali joj trebaju pare,a tebi treba praznjenje muda i eto ga.Niko nije na steti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar je moguće da im be treba seks...da su sve frigidne.....Jeste prijatelju samo sto zensku ne treba sex na nacin na koji treba musku,kontas.Ali joj trebaju pare,a tebi treba praznjenje muda i eto ga.Niko nije na steti.
Evo ti formula genije, napisao si da je 1% bogato a 1% natprosječno izgleda... Znači, 1od 100 je bogato (ali ne izgleda nad prosječno nego je samo bogato) a od tih 1% bogatih ako 1% izgleda natprosječno dobro znači da je 0.1 % i bogati i izgleda nad prosječno, a ne 2% kako si napisao.Ne znam.o ćemo ti pričaš "genije". Ali očigledno nisi "uspio" dokučiti poentu..... i da ako imamo 1000 % muškaraca. 1% je bogato, a 1% natprpsjecno.. to je 2% od ukupnog broja muškaraca...e sada otkrij mi kako si došao do 0.1%......
genijalce nisi čitao da shvatiš, već da me sjebes.al sjebao si sebe genijalno. Imaš 100% muškaraca. Od 100% 1% je bogato. A 1% je nadprosjecno. Dakle 1+1 su 2%.Evo ti formula genije, napisao si da je 1% bogato a 1% natprosječno izgleda... Znači, 1od 100 je bogato (ali ne izgleda nad prosječno nego je samo bogato) a od tih 1% bogatih ako 1% izgleda natprosječno dobro znači da je 0.1 % i bogati i izgleda nad prosječno, a ne 2% kako si napisao.
Jel sad jasnije genije? Ako tako računaš kada plaćaš kurve teško tebi genigeninisi
Drug moze broj?Moze broj i jasam u ilijasu pozdrav
Zalik u Mostaru?Ima netko broj da pošalje one iz Zalika,častima ga
DaZalik u Mostaru?
Zdravo da li moze broj?
Koja iz Zalika?Ima netko broj da pošalje one iz Zalika,častima ga
Koliko ti drugarica naplaćuje?MOSTAR dolazimo drugarica i ja od utorak navece (19h) ostajemo do četvrtka navece do 19h.
Molimo vas da pisete tek od utorka ujutru da ne zatrpavate whatsapp bespotrebno..
066 278 871
#crnkaSofija
Jbg crnka taman sad tad u sarajevuMOSTAR dolazimo drugarica i ja od utorak navece (19h) ostajemo do četvrtka navece do 19h.
Molimo vas da pisete tek od utorka ujutru da ne zatrpavate whatsapp bespotrebno..
066 278 871
#crnkaSofija
E jbg crnkaMOSTAR dolazimo drugarica i ja od utorak navece (19h) ostajemo do četvrtka navece do 19h.
066 278 871
#crnkaSofija
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|