Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ja sam to kratko opisala, meni je bilo lijepo....ako neće on ovdje napisati napiši ti sig
bok svima. evo me s posla. puno tog napisano. al ovaj s poršeom je legenda haha. točno mi ga žao
Kad Skupiš 300kn i odeš na neku babicu budeš i ti pisao anegdote... do tada šparaj da teti baksu ostaviš barbaš bi volio da napiše još anegdota haha
hahha baš si okKad Skupiš 300kn i odeš na neku babicu budeš i ti pisao anegdote... do tada šparaj da teti baksu ostaviš bar
Antonio koliko imaš godina ako nije tajna? Ovo 1992 u nicku je godina rođenja ili?Kad Skupiš 300kn i odeš na neku babicu budeš i ti pisao anegdote... do tada šparaj da teti baksu ostaviš bar
JepAntonio koliko imaš godina ako nije tajna? Ovo 1992 u nicku je godina rođenja ili?
Ne,godina kad sam jebo zadnji putaAntonio koliko imaš godina ako nije tajna? Ovo 1992 u nicku je godina rođenja ili?
Umorno jucer smo do 2 ujutro cekali recenziju od venture
Nije, nije rekao mi je da ne smije kopirati jer ti je obecaoJe li ti poslao Marijole moju recenziju?
I tako su meni ostali upitnici iznad glave....Nije, nije rekao mi je da ne smije kopirati jer ti je obecao
Ne, ja ga pitam jel me ocrnio, kaze da nije...znači ni ti nisi vidjela recenziju?
I tako su meni ostali upitnici iznad glave....
Daaaa molim te!!!!A ti bi i da tebi pošaljem u pp
A neee to je izmedju venture i menei ja bi i sig haha
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|