BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Dali je neko bio kod ove "zana hot" sa city of love? Nema smjestaj,preporucuje sobu na vracama u "jasminu"...Dali je kuronja,I Ako nije isplati li se?

Bio neko, sad u BL, čini mi se bila u SA i TZ, kakva su iskustva?

Utisak:
Maloprije bio sa gore navedenom, sve u svemu solidno, pušenje je sa kondomom, prediga je 10ka, sex je žestok i vidi se da voli tako.
Ima 33 godine a ne 24 kao na oglasu, nije bas kao na slikama, al sve u svemu 8/10.
I da uspio sam dogovoriti da spusti cijenu, tako da ok

Utisak:
Maloprije bio sa gore navedenom, sve u svemu solidno, pušenje je sa kondomom, prediga je 10ka, sex je žestok i vidi se da voli tako.
Ima 33 godine a ne 24 kao na oglasu, nije bas kao na slikama, al sve u svemu 8/10.
I da uspio sam dogovoriti da spusti cijenu, tako da ok
Na oglasu pise bj bez gume,ja sam dogovarao snjom ali nije htjela spustiti .

Na oglasu pise bj bez gume,ja sam dogovarao snjom ali nije htjela spustiti .
Savjet: Latine kod nas vecinom rade preko agenta, to je u 99% slucajeva sto sam ja bio. Sa agentom dogovorite najjeftinijiu uslugu, tipa 15 min ili 30 min ako vec ne da ispod. A kad dodete kod djevojke dogovorite se s njom mimo agencije za sve dodatno i izaci ce vas uvijek jeftinije sve usluge :D

Upravo. Ja sam ih pola u toku sexa ubijedio da im svrsim po licu, iako je preko komunukacije na whats appu bilo da se dodatno placa.

Inace, ova zadnja ruskinja s kojom sam bio je ukljucila stopericu, nisam mogao vjerovati hahah

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh