Sisata i guzata
Well-known member
Hrvatska je imala neovisnost jedino za vrijeme Jugoslavije.Nema dalje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jos uvijek nijeSiG je li te neki frajer ono isprašio da si zanemogla? Ali baš da kažeš da ne možeš više.
Znao sam. Ti si stroj. Rešpekt.Jos uvijek nije![]()
Ostavi se molim te ovih tema. Nemas pojmaHrvatska je imala neovisnost jedino za vrijeme Jugoslavije.Nema dalje.
A ne.. Ti imasOstavi se molim te ovih tema. Nemas pojma
sombrero je siromašan haha. to su velike pare uh. mada nislim da vrijedi svaku paruStizu pohvale u pravim trenucima, pljuste ponude na sig-in pp...javlja se baks, sombrero, bico nema para ali daje dusu, ruse se rekordi. Kakva drama...
Svaki dan prohodam najmanje 10 km i u dobroj sam kondiciji tak da mi nista nije problemSad mi je već lakše. Mislio sam da je do mene.
Ali to je bila uranilovka....Nikako je nije bilo kao sad. Za obicnog radnika naravno da je socijalizam bolje drustveno uredenje jer ne dozvoljava poslodavcu da se bogati na grbaci zaposlenika
Definitivno vrijedi. Tu nema fejkanja, kad se samo sjetim kako gleda u kurac i jbt kao da ti čita misli što hoćeš da radi u kojem trenutku. Tnx SiGsombrero je siromašan haha. to su velike pare uh. mada nislim da vrijedi svaku paru
Najjaci su mi ljudi koji pljuju po socijalizmu a stanove i vikendice dobivene ili lako zaradene u tom vremenu iznajmlju za 1000 euraAli to je bila uranilovka....
Nismo se u to vrijeme bez razloga zezali da su faze u razvoju društva: prvobitna zajednica, robovlasništvo, kapitalizam, alkoholizam i socijalizam, jer samo pijan može iz kapitalizma u socijalizam.
Ali ovo kod nas nije kapitalizam, ovo nema veze sa poduzetništvom i korijeni svog zla nisu tek od 90-ih nego i puno ranije. "snađi se druže".
Ko to uspije u vrazju mater mene izbjegavaju kad ih trazim 500 za kneziju hahahaNajjaci su mi ljudi koji pljuju po socijalizmu a stanove i vikendice dobivene ili lako zaradene u tom vremenu iznajmlju za 1000 eura![]()
Politika snadi se druze vlada sada kada ti za posao ne ttebaju ni znanje ni strucnost vec dobra veza u hdz - u. To je ta snadi se druze, uclani se u hdzNajjaci su mi ljudi koji pljuju po socijalizmu a stanove i vikendice dobivene ili lako zaradene u tom vremenu iznajmlju za 1000 eura![]()
Ja sam vise za ZG holding, cijelo vrijeme s obitelji, a opet na poslu.Politika snadi se druze vlada sada kada ti za posao ne ttebaju ni znanje ni strucnost vec dobra veza u hdz - u. To je ta snadi se druze, uclani se u hdz![]()
A čini mi se da si se stesala na nekim mjestima. Ipak ne pretjeruj da se sise ne smanje. One prve stradaju.Svaki dan prohodam najmanje 10 km i u dobroj sam kondiciji tak da mi nista nije problem![]()
Šteta da tamo nema seksa na radnom mjestu.Ja sam vise za ZG holding, cijelo vrijeme s obitelji, a opet na poslu.
Ništa od nikoga nisam dobio. Osim upale pluća....Najjaci su mi ljudi koji pljuju po socijalizmu a stanove i vikendice dobivene ili lako zaradene u tom vremenu iznajmlju za 1000 eura![]()
Jedino ako step sisterka zapne u fotokopirnom aparatuŠteta da tamo nema seksa na radnom mjestu.
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|