Marko2703
Member
Nema nis za sadE ciao, ima li išta novog hh?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema nis za sadE ciao, ima li išta novog hh?
Stvarna žena, mlada, al skupa. 150/200Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Jel zna ko šta o ovoj?
A ono ja sam se dogovarao al je sve ista adresa...čak ne znam šta me čekaekipa,jel bio netko kod tih brazilki sa ege što su u puli? ima neka ok?
Ja idem stalno kad su brazilke sa Ege u Puli. Slike stvarne, cijene jeftinije od ostalih i cure se trude. Zadarska 5 je adresa na kojoj su nekih 10-ak apartmana koje te cure uvijek koriste. Provjereno i dobro, momci navalite dok ima.ekipa,jel bio netko kod tih brazilki sa ege što su u puli? ima neka ok?
Ista stvar.pimp/agencijaA ono ja sam se dogovarao al je sve ista adresa...čak ne znam šta me čeka![]()
Nikad nisam imao takvih problema, a na toj adresi sam bio bezbroj puta već. Znam taj pin napamet haha...jucer nazvao brazilke, dosao ispred zadarske 5 i ova mi salje sliku neke skroz druge zgrade i posalje mi pogresan pin za otvoriti ulaz,nakon par minuta uzaludnog dopisivanja odem kod druge u nezakcijsku ulicu a unutra me doceka neka bezvezna debela brazilka .. katastrofa ! prosla me volja i ostao suhog k....
Imaš br ?Bio kod ove danas. Cura tamnije puti, mogla bi bit romkinja. Sise velike guza top. Radi na relaciji Maribor-Koper. Pušenje s gumom. Cijena 80e 30min.al tu kreće doplate. Oš lizat 20e+,pušenje bez20+ Još danas je tu. 44g.i priča srpski
Pozdravljeni~Koja cijena za Melisu i koliko je jos u Umagu ??
Klikneš i vidi čuda, eto brojaImaš br ?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |