MladVozac27
Active member
Za pola sata 300 eura bi bilo...Doci ce i staviti cijenu 300 eura, samo kod nas lupaju cijene k'o maksim po diviziji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za pola sata 300 eura bi bilo...Doci ce i staviti cijenu 300 eura, samo kod nas lupaju cijene k'o maksim po diviziji
da nadodam jos i onda lokalne balavice kao sto je ilma stave 200 euraDoci ce i staviti cijenu 300 eura, samo kod nas lupaju cijene k'o maksim po diviziji
polako forum umireNudimo sve vrste kredita uz nisku kamatnu stopu od 3%. Možete posuditi na bilo koji rok od 1 do 25 godina i posuditi bilo koji iznos od £2,000 do £50,000,000.00 za bilo koju svrhu. Prijaviti se možete putem WhatsApp-a: +14092051142 ili e-maila: larryfox2017@hotmail.com
Dok ima budala koji plaćaju nek stavi i 1.000 oni koji daju dižu im cijene a ne one same sebida nadodam jos i onda lokalne balavice kao sto je ilma stave 200 eura
Forum je umro davno. Sve što valja radi sa odabranim mušterijama. Dok god budete pljuvali, vrijeđali lokalne prostitutke, u ponudi će nam ostati samo strankinje koje udaraju po usima i izgleda im bas dobro ide.polako forum umire
Ma kakvih 300e, Brazilke su pravo jeftine za razliku od Ruskinja a i izgledaju 3x bolje. U Hrvatskoj joj je cijena 150e satDoci ce i staviti cijenu 300 eura, samo kod nas lupaju cijene k'o maksim po diviziji
Može li ipak broj?Ima brate samo nepouzdano. Ovdje vlada moral cisti.
Može broj te iz Doboja?Ova jedna iz Doboja htjela da joj sliku posaljemma vozdrica
Da, pošto je i ona iz doboja, pa čisto da provjeri da te slučajno ne poznaje, inače što se nje tiče sve 5, u 3 poruke se sve dogovori, i uz to ekstra izgleda, ali ne radi sa lokalcima, i polako zatvara uži krug mušterija. I meni je za prvi susret tražila slilu, naravno, rekao sam da ne šaljem i nije bio problem, tako da sad kad god sam u prolazu kroz doboj najavim se dan ranije i dogovorimo se. A s vremena na vrijeme počasti sa kojom provokativnom fotkomOva jedna iz Doboja htjela da joj sliku posaljemma vozdrica
Ne bi me cudilo da si ti ona. Imas zenskog u nacinu pisanja.Da, pošto je i ona iz doboja, pa čisto da provjeri da te slučajno ne poznaje, inače što se nje tiče sve 5, u 3 poruke se sve dogovori, i uz to ekstra izgleda, ali ne radi sa lokalcima, i polako zatvara uži krug mušterija. I meni je za prvi susret tražila slilu, naravno, rekao sam da ne šaljem i nije bio problem, tako da sad kad god sam u prolazu kroz doboj najavim se dan ranije i dogovorimo se. A s vremena na vrijeme počasti sa kojom provokativnom fotkom![]()
Najjaci su mi ovi sto ih braneForum je umro davno. Sve što valja radi sa odabranim mušterijama. Dok god budete pljuvali, vrijeđali lokalne prostitutke, u ponudi će nam ostati samo strankinje koje udaraju po usima i izgleda im bas dobro ide.
De malo prati šta pišem i o čemu pišem, moji postovi su u 90% slučajeva recenzije za djevojke, i stvarno nemam namjeru da se prepucavam sa raznim džabalebarošima. Pitao si za nju, ja napisao o njoj, i sad uhvatio da se proseravaš. Hajd zdravoNe bi me cudilo da si ti ona. Imas zenskog u nacinu pisanja.
Moze broj druzeDa, pošto je i ona iz doboja, pa čisto da provjeri da te slučajno ne poznaje, inače što se nje tiče sve 5, u 3 poruke se sve dogovori, i uz to ekstra izgleda, ali ne radi sa lokalcima, i polako zatvara uži krug mušterija. I meni je za prvi susret tražila slilu, naravno, rekao sam da ne šaljem i nije bio problem, tako da sad kad god sam u prolazu kroz doboj najavim se dan ranije i dogovorimo se. A s vremena na vrijeme počasti sa kojom provokativnom fotkom![]()
Ti bi znaci poslao sliku svoju? Ok.De malo prati šta pišem i o čemu pišem, moji postovi su u 90% slučajeva recenzije za djevojke, i stvarno nemam namjeru da se prepucavam sa raznim džabalebarošima. Pitao si za nju, ja napisao o njoj, i sad uhvatio da se proseravaš. Hajd zdravo
Najjaci su ovi sto traže da jebu a nemaju love da plate. Pa bojkotuju ne bi li spustile cijene. Kako si ti živ bio zaključio da ja nekog branim?Najjaci su mi ovi sto ih brane![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|