stvar je u tome da ti kad nju vidiš svjetski sredjenu i misliš na one stvari, ne bi je baš stavio u rubriku ološa, jer ne razmišljaš glavom, nego onom stvari i tu nastaje problem. neki su čak i svjesni svega, a opet zanemare logične znake opasnosti jer samo žele da je bludno ševe totalno! ali ovo dvoje oni imaju smišljene i uvjerljive sheme kako da opelješe ili da ozljede. čini se da su oboje neka spid narkomanija, a onda gube sopstveni osjećaj za opasnost i postaju jako opasni u tim prerizičnim situacijama. mislim da to sve nema veze sa njenim talentima bluda, ali ona je zasada u nekoj čvrstoj koaliciji sa tim likom i svi razbludni gradjani su u opasnosti!A na koji tacno nacin vas opljackaju? ne ide mi nikako u glavu da netko dopusti da mu takvi olosi otimaju novac

Konkretno osobu koja voli sex i voli uzivati.Naravno uz naknadu.Ali po mogucnosti na noc ..Ako znate neku z osobu koja voli ,i koja bi bila u kombinaciji ,molim vas da mi pisete pp.Duze vrijeme trazimo...hvala vam
 Konkretno osobu koja voli sex i voli uzivati.Naravno uz naknadu.Ali po mogucnosti na noc ..Ako znate neku z osobu koja voli ,i koja bi bila u kombinaciji ,molim vas da mi pisete pp.Duze vrijeme trazimo...hvala vam