Iscoya
Well-known member
Ti si obično smrdljivo smeće fašističko !Koja Karma? Imaš njezin kontakt?
Treba te naći i nabiti na kolac pa da vidiš ko su ti "Turci" kako nazivaš stanovnike Bosne i Hercegovine !
Mrrrš govno jedno bolesno !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si obično smrdljivo smeće fašističko !Koja Karma? Imaš njezin kontakt?
Javi se u pp ahahahaKoja Karma? Imaš njezin kontakt?
Vidim da ti treba malo relaksacije daj se javi Poljakici.Ti si obično smrdljivo smeće fašističko !
Treba te naći i nabiti na kolac pa da vidiš ko su ti "Turci" kako nazivaš stanovnike Bosne i Hercegovine !
Mislim da mu ne treba jer vam je napisao samo surovu istinu i činjenice, prije će biti da je vama potrebna stručna pomoć stričeka u bijelim mantilima sa Vrapča i iz Popovače !Vidim da ti treba malo relaksacije daj se javi Poljakici.
Ne trebamo na vi možda sam i mlađi od vas, a taj što me vrijeđa je svakako turske krvi kad je tako neprimjeren s riječima.Mislim da mu ne treba jer vam je napisao samo surovu istinu i činjenice, prije će biti da je vama potrebna stručna pomoć stričeka u bijelim mantilima sa Vrapča i iz Popovače !
Negdje profil od doticne da znamo da izbjegavamo ?Svi oni koji su bili i koji imaju namjeru ići neka dobro obrate pažnju i razmisle,
Preuzeto iz teme Marija-iskustva
Zagrebčanka koja trenutno ugovara susrete u Sarajevu![]()
Maloćunaš miran k noziTi si obično smrdljivo smeće fašističko !
Ne vjerujem da ste mlađi, ja imam 24 godine ali to je nebitno uopće. Koliko god da imate godina trebate se stidjeti svojih riječi.Ne trebamo na vi možda sam i mlađi od vas, a taj što me vrijeđa je svakako turske krvi kad je tako neprimjeren s riječima.
Ne apeliram na cijeli narod već na turske pripadnike poput njega da me nije briga ako se zaraze, a mi smo državljani EU to je dovoljan naziv.Ne vjerujem da ste mlađi, ja imam 24 godine ali to je nebitno uopće. Koliko god da imate godina trebate se stidjeti svojih riječi.
On se vama obraća kao pojedincu-jedinki a vi nazivate cijeli narod u BiH da su Turci pa vi sada pogledajte tko je tu neprimjeren u najmanju ruku !
Jel' u redu i primjereno da mi iz BiH zovemo vas u Hr Austrougarski konjušari i sluge ?
Sramota !
Gdje si ti europejac nismo te prepoznali!! To što pišeš je jako ružno i nehumano ali itekako krivično djelo ali no dobro dok je ovaca bit će i pastiraNe apeliram na cijeli narod već na turske pripadnike poput njega da me nije briga ako se zaraze, a mi smo državljani EU to je dovoljan naziv.
Ma jebem ti mater lazljivomPa pogledaj gore poruke sto su mu ljudi danas pisali.. treba ga izbaciti odavde jer daje lažne brojeve i vidiš da je sve slago za tu radu. Tako je slago i sve ostalo. Ima li iko ista veceras za tuzlu hitno
Ma popusi kurca malo majmuneA ti si onaj debilko kojem cura naplati i još ukrade , izvini pa tebi je 250 eura dobra cijena .
Aj dobrice i tebe je više dosta, skači nam se s kurca , tema je otišla dalje, ko se zadržava na jednoj temi danima o čemu ti trubiš koga bolan boli više kurac za tim. Prava si seljacina i da bog da ne vidio picku više u životu koliko si naporanMa jebem ti mater lazljivom
Ne apeliram na cijeli narod već na turske pripadnike poput njega da me nije briga ako se zaraze, a mi smo državljani EU to je dovoljan naziv.
au brale al se sad ismija, svaka cast, lijep pozdrav@Sperminator jadna li je EU sa takvim "državljaninom" kao što si joj ti.
Podhitno večernju školu upiši sa osvrtom na povijest, zemljopis i demografiju.
Turci žive u Turskoj a ne u BiH, ali pazi se, žive Turci i u toj "tvojoj" EU, samo u Njemačkoj ih je 82 milijuna, a koliko je vas...4 ili 5 milijunčića sveukupno, i zato ti ponavljam, čuvaj dupe da se ne bi slučajno neki obrezani macan Turčin iz Berlina spustio do tebe u lijepu tvoju pa ti analni otvor izbušio k'o švajcarski sir.
U Bosni i Hercegovini žive Bošnjaci oko 60%, Srbi oko 30 i malo više % i Hrvati nešto manje od 10%.
Prije nekog vremena smo se svi zvali Bošnjani samo je razlika bila u vjeri/konfesiji, npr. Bošnjani katolici, Bošnjani muslimani, Bošnjani pravoslavci itd. itd.
Prijateljski savjet, ne vrijeđaj i ne pljuj nikoga tako nisko i prljavo, danas IP adresu pronaći lakše nego pseće govno na ulici.
Pozdrav,
Sta ti je bola skuplje ovde nego u dubaiju picka im materina, treba to sve zactjerati odavde,ufurale se da su prepicke a sve do jedne zivi grobovijesu napucale cijene nerealno
Nema što, NATO se satire brigom i pažnjom za RH, "braća" Ukrajinci vam poslali kao provokaciju skalameriju od drona staru 70 godina, pao vam dron u po' belog Zagreb grada, preletio tisuće i tisuće km NATO zračnog prostora dok nije doš'o do vas, a taj isti "vaš" NATO čiji ste član nije mrdn'o kurcem.imam spreman odgovor ipak je RH i članica NATO-a.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|