SarajevoOdakle je?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SarajevoOdakle je?
Ali da li je bas debela da ima ovakve?+387 62 711 604 sarajevo 100 eur sat, sise prirodne od 10 kila jedna
Teško će ti neko završiti preporuku ko te lično ne poznaje. Kako preporučiti nekoga a ne zbas nista o njemu...sto se tice same Maje trenutno nema bolje u BL. Družimo se evo vec 2 godine i realno najkorektnija u BLDa li neko može da mi riješi preporuku kod Maje koja dolazi u Banjaluku? Kako sam čuo, hoće samo sa stalnim. Hvala..
Dečko tema se zove Iskustva i recenzije.Bog te jebo cuj recenzija kao da su kurave telefoni pa pisemo recenzije o njima
To je Ameldina Bostandžija+387 62 711 604 sarajevo 100 eur sat, sise prirodne od 10 kila jedna
To je Ameldina Bostandžija
zar si tolki retard da objavljujes ime i prezime cure javno sta da ti neko objavi ovdje ime sestre znamo i mi da je ameldina i da je rodila pretprosle godine i ovo i ono pa ne objavljujemoTo je Ameldina Bostandžija
Ti si prvi zasraoMajmune,pa i ti si sad potvrdio i još dodao par informacija o njenom privatnom životu
Zašto pišete osobne podatke tih djevojaka ?To je Ameldina Bostandžija
Doslo do nje, vec ugasila fb profilZašto pišete osobne podatke tih djevojaka ?
Hoćeš li biti tako dobar molim te pa napisati ovdje kako ti se zove djevojka, supruga ili sestra ?
Zbog takvih ,mi normalni ne mozemo naci...Zašto pišete osobne podatke tih djevojaka ?
Hoćeš li biti tako dobar molim te pa napisati ovdje kako ti se zove djevojka, supruga ili sestra ?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|