BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

maya je bila jako ljubazna, vrlo je higijenska i tjera te da se istusiras cim udjes u stan, sifilis ima pokvaren miris i sigurno nije dosao preko maye, jako je ljubazna i pristojna stvarno drugi nivo u odnosu na djevojke sretnemo se ovdje u Bosni, bio sam s njom prosle sedmice i nadam se da ce se vratiti u BL pa da ponovim

maya je bila jako ljubazna, vrlo je higijenska i tjera te da se istusiras cim udjes u stan, sifilis ima pokvaren miris i sigurno nije dosao preko maye, jako je ljubazna i pristojna stvarno drugi nivo u odnosu na djevojke sretnemo se ovdje u Bosni, bio sam s njom prosle sedmice i nadam se da ce se vratiti u BL pa da ponovim
Čuj miris 🤣🤣🤣

Maja je top. Ima malo stomaka, ali brate dupe i sisa sve nadomjesti. Oral bez kondoma savrsen, stavlja ga među sise. Stenje, uzdise, nije kao panj.. predobro se jebe. Sve u svemu dobra.

zavrsio sam ja s ovom ruskinjom, na sonom trgu nova zgrada kod mamma mia restorana, ok smjestaj ne radi ovo ne radi ono na kraju sve moze izdrko joj greskom u kosu na kraju ma lol, eto sad ko non stop pita imal u tz sta ima ova jos danas i sutra

Pozdrav svima.
Ukoliko neko ima broj male crne Maje koja je često dolazila u BL, oglašavala se na ASoglasima gdje je nema već duže vrijeme, neka mi se javi u pp.
Ili neka joj javi da je traži bivša stalna mušterija.
Šifra: upaljač i šolja.
Zna ona šta je 😁

nije maja brazilka ba to je ovaj rick pogrešno razumio, jesam ja bio s njom to stoji moguće da je tako povezo, ja sam prico o ruskinji jer sam ja cuo od jarana u sarajevu da je jedna ruskinja zarazila nekog sifilisom, a ruskinja u sarajevu 50, nakon detaljne analize ove današnje ruskinje i njene pičke ustanovio sam da barem ova nema sifilis, sve uredno pica miriše

nije maja brazilka ba to je ovaj rick pogrešno razumio, jesam ja bio s njom to stoji moguće da je tako povezo, ja sam prico o ruskinji jer sam ja cuo od jarana u sarajevu da je jedna ruskinja zarazila nekog sifilisom, a ruskinja u sarajevu 50, nakon detaljne analize ove današnje ruskinje i njene pičke ustanovio sam da barem ova nema sifilis, sve uredno pica miriše
Bolan kakav miris, googlaj, ako ima sifilis onda na usni, picku il supku ima male plikove

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh