BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Sve što ovih dana, sedmica i mjeseci vidite na EGE, COL i ostalim sajtovima, a tiče se Banjaluke, su prevare, osim Lane, Elene, Aurore (Ivane) i strankinja. Sve te oglase postavlja i na svakih nekoliko dana mijenja jedna ista osoba, eventualno dvije. A ta osoba je vjerovatno neki balavac, vrlo lako moguće ovaj iznad BI99. Nemojte nasjedati na tako jeftine fore i ne šaljite bonove nikome. Sve cure koje se bave ovim poslom primaju novac na ruke.

Sve što ovih dana, sedmica i mjeseci vidite na EGE, COL i ostalim sajtovima, a tiče se Banjaluke, su prevare, osim Lane, Elene, Aurore (Ivane) i strankinja. Sve te oglase postavlja i na svakih nekoliko dana mijenja jedna ista osoba, eventualno dvije. A ta osoba je vjerovatno neki balavac, vrlo lako moguće ovaj iznad BI99. Nemojte nasjedati na tako jeftine fore i ne šaljite bonove nikome. Sve cure koje se bave ovim poslom primaju novac na ruke.
Pa sad je Bl99 odgovorio da nije prevara, mada meni ne djeluje kao legit oglas. Realno, BL najlosije stoji, cak i Bijeljina i Mostar imaju bolji izbor.

Pa sad je Bl99 odgovorio da nije prevara, mada meni ne djeluje kao legit oglas. Realno, BL najlosije stoji, cak i Bijeljina i Mostar imaju bolji izbor.
Pa stvar je u tome da jeste prevara...
Svuda u Bosni je tuga, bar kad su u pitanju javna glasila. Šta ima u Bijeljini? Nisam primijetio da je tamo bolje nego u BL.

-selma ako je plava malo deblja bio sam ja s njom, odlučno puši, svršavanje u usta, liže šupak
-nina 40 godina kod bcc u novim zgradama, jebe se dobro, starija žena, superolgasi
-ona sa superoglasa druga 25 godina, romkinja, dobra guza, njen smještaj
-lunablack 20 godina, radi sve što hoćeš i što joj kažeš. ok cura, ima broj i mail na forumu
-često dolazi lana iz banja luke, sa njom dolaze i dva transvestita uvijek budu gore u mellain svo troje, cijena paprena za lanu, transvestiti po 100km, cityoflove oglasi
-možeš pokušat i na šićkom, nekad bude starijih žena romkinja, nekad mlađih romkinja, to ko voli i koga nije strah kraj ceste jebat jer vozaju drotovi, 50km

to je što ja znam za tuzlu
selma srebrenik je xbon retardu

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh