Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi dogovorio i masažu ili samo foot fetish? Kako si uopće došao do toga, većini maserki kad to spomeneš kao da si im šamar opalio...
Jel Maja Zagorska ima približno takva stopala?![]()
Za usamljene !
Ana 168/56/3, privlačna i šarmantna dama 35 god., svojom vedrinom i maštovitošću upotpunit će tvoje vrijeme dolaskom u…www.oglasnik.hr
Zna li tko što o ovoj dami? Stopala su mljac
Slika je skinuta s neta, rečeno je već.![]()
Za usamljene !
Ana 168/56/3, privlačna i šarmantna dama 35 god., svojom vedrinom i maštovitošću upotpunit će tvoje vrijeme dolaskom u…www.oglasnik.hr
Zna li tko što o ovoj dami? Stopala su mljac
Pozz javi se u inboxBio sa curom sa smokve,prekrasna stopala,ako kog zanima javite se u inbox
Bilo bi super da za stopala pisete jeste li isli na lizanje stopala ili footjob jer je razlika nebo i zemlja, a vjerujem da se malo kome svida oboje. Ja bi osobno probao footjob, ali ne zelim lizat stopala, niti da se meni lizu.![]()
Maja atraktivna djevojka 26 g., pruža vrhunsku masažu
MAJA atraktivna djevojka 26 g., pruža vrhunsku masažu. Diskrecija zajamčena.www.oglasnik.hr
Dogovor: lagan, u komikaciji jako ljubazna
Prostor: sama u iznajmljenom stanu u novijoj zgradi. čisto!
Minus: spustila se po mene do ulaza u zgradu, što nije baš diskretno
Higijena: ok, ručnik čist, ona je otiširala stopala nakon što smo završili
Maja: vitka, plava, visoka, godina malo više od reklamiranih 26
Stopala: velika (kaže 40, mislim da je bliže 41-42), njegovana (crveni lak), meni osobno jako lijepa
Akcija: ne požuruje, surađuje, osječao sam se jako ugodno
Opći dojam: tko voli veća stopala, super. povoljnija (klasa 200 za stopala) od nekih cura s oglasnika koje su zabrijale da je 600 razumna cijena za foot fetish.
Radno vrijeme: radnim danom u jutarnjim satima
Ponoviti: možda ne odmah, al u budućnosti svakako!
Bilo bi super da za stopala pisete jeste li isli na lizanje stopala ili footjob jer je razlika nebo i zemlja, a vjerujem da se malo kome svida oboje. Ja bi osobno probao footjob, ali ne zelim lizat stopala, niti da se meni lizu.
To je star oglas cca 4,5 god![]()
Foot fetish
Foot fetish, zanosna plavuša 26 g., očaravajućeg izgleda 167/57/4, br.stopala 37, nudi vrhunski foot fetish, nešto…www.oglasnik.hr
Jel zna netko gdje je?
Nije Tyryana, nego cura koja je radila u njenom prostoru!!To je Tyranna. Otišla je u Njemačku.
Nece se vratit jer je u Švedskoj. Time se bavila jako kratko cca pol godine. Oprema ,kostimi, obuca nisu bili njezini nego od TyryaneBio sam s njom prije nekih 4..5g radila je i netragom nestala
Dobio sam i njen privatni broj kad je bila solo pa smo uzivali
Inace stvarno lijepa i.njegovana stopala ima..mirisljava ukusna bas ono za pratice polizat
Puno razne opreme u stanu od stikla kostima i da nenabrajam
Ako se opet vrati na scenu....zelim te nogice opet osjetiti
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |