Jos jedan cicator. Daj sve a nedam nista zauzvrat.već sam bio izvan naselja..ovog puta bi htio naći nešto u naselju..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jos jedan cicator. Daj sve a nedam nista zauzvrat.već sam bio izvan naselja..ovog puta bi htio naći nešto u naselju..
prijatelju..zašto se vrijeđaš..ne vidim potrebu za tim..ako imaš neku za preporučit super..ako ne..čemu ovo?..Jos jedan cicator. Daj sve a nedam nista zauzvrat.
Ne vrijeđam se, boli me kurac za tebe, govorim generalno, a preporucujem ti ovuprijatelju..zašto se vrijeđaš..ne vidim potrebu za tim..ako imaš neku za preporučit super..ako ne..čemu ovo?..
a što bi ti to htio točno?..da imam recenziju od jednih od aktualnih djevojaka onda bi i napisao pošto nemam..ne pišem ništa..Jos jedan cicator. Daj sve a nedam nista zauzvrat.
čemu biti bezobrazan...i zašto bi te boli kurac za mene..da si normalan dao bi preporuku kao muškarac muškarcu a ne bi se ponašao kao dijete..Ne vrijeđam se, boli me kurac za tebe, govorim generalno, a preporucujem ti ovu
https://www.oglasnik.hr/osobni-kont...zagrebu-jedina-prava-nisam-fake-oglas-4780833
Aj onda odi iskusi i napisi pa onda i trazi samo to. Jedno te isti pisu a drugi smo cicaju. Forum je razmjena iskustvaa što bi ti to htio točno?..da imam recenziju od jednih od aktualnih djevojaka onda bi i napisao pošto nemam..ne pišem ništa..
čemu biti bezobrazan...i zašto bi te boli kurac za mene..da si normalan dao bi preporuku kao muškarac muškarcu a ne bi se ponašao kao dijete..
Uuu bas bi volio da frajer ode do mariceMarica i poljakica su ti u dubravi, sad to odradi i napisi recenziju i skidam kapu
Evo ti Frendinjo , Branimirova -Dubrava , ako se nije preselila , ali uglavnom je u Dubravi . Milf 40 god , 400 komplet.ako je forum razmjena iskustva onda ili ti ili neko drugi neka napiše za dubravu i super..
Hvala.Evo ti Frendinjo , Branimirova -Dubrava , ako se nije preselila , ali uglavnom je u Dubravi . Milf 40 god , 400 komplet.
![]()
Samo opušteno
Nika (35) zove te na druženje. 165/60/4 Slike su moje, ne odgovaram na sms.www.oglasnik.hr
Onu mrsavu koja silikone nabavila relativno nedavno, msm da operira u folnegovicevojJel mislis na plavusu ili ili onu temperamentu viki
Onu mrsavu koja silikone nabavila relativno nedavno, msm da operira u folnegovicevoj
Za ovu mislim da je to ona famozna viki, koju svi hvale. Ako je krivo neka me isprave stari forumaši.Osobni kontakti | Plavi Oglasnik
Pronađite osobne oglase i masaže iz cijele Hrvatske. Osobni kontakti na Plavom Oglasniku.www.oglasnik.hr
Našao sam ju na tinderu, piše no ons.Za ovu mislim da je to ona famozna viki, koju svi hvale. Ako je krivo neka me isprave stari forumaši.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|