Ajde ne glumi da ne zelis bit na forumu nebi bila odjavila bi se i gotovoNema me ko sta tjerat.. Ako ja zelim da se profil izbrise profil mora biti izbrisan PO ZAKONU. Dakle, hocemo i to dodat na popis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde ne glumi da ne zelis bit na forumu nebi bila odjavila bi se i gotovoNema me ko sta tjerat.. Ako ja zelim da se profil izbrise profil mora biti izbrisan PO ZAKONU. Dakle, hocemo i to dodat na popis
Eh šteta, ali nije isključeno da se spustim dole jedan od ovih dana da mi pokažeš malo kak si pocrnila.ja ti u Puli živim
Ajde ne glumi da ne zelis bit na forumu nebi bila odjavila bi se i gotovo
A ti si kao Paul Walker više?al trenutno jedem u meku u Rovinju, glejte ke lijepi autić
Ajde ne seri dok si bila zvijezda ovdje cvala si ko ruza sad kad nisi vise zabavna radis drameNemam ja sta ne bit ili bit.. Jel razumijes Da ne postoji legalna stranica u HR sa koje ne mozes obrisati profil osim ove... Dakle, jos posla za istragu
Ja sam i dalje zvijezdaAjde ne seri dok si bila zvijezda ovdje cvala si ko ruza sad kad nisi vise zabavna radis drame
Naravno da se za ovo zvijezda zajebavam, ali da je unistio svojom nesposobnoscu forum apsolutno je...Ja sam i dalje zvijezda, cim me nakon svega i dalje ne blokira, zna da je 0 svakako...
Živila ti nama Carlaživili vi meni![]()
Gle njihov problem kaze stara narodna kako sijes tako CES i zetiNaravno da se za ovo zvijezda zajebavam, ali da je unistio svojom nesposobnoscu forum apsolutno je...
Imaš fino uređene noktiće I na nogicama isto?živili vi meni![]()
Upravo...Gle njihov problem kaze stara narodna kako sijes tako CES i zeti
Ninja ili se dobro zajebava ili je fakat ogranicen, sorry ninja ali istinu kazemI ninja je admin, nije ni bio kod viki, sve je izmislio.
Ninja je rastavio Viki i onaj pederer jadna vec tjedan dana nemoze raditi sad se prebacio na slatkicu,a jadna valjda procitala sto su uradili Viki pa ga ne pusta samo tako blizu sebe slatkica je vjerojatno njezniji tip zeneNinja ili se dobro zajebava ili je fakat ogranicen, sorry ninja ali istinu kazem
Curo, neznam kaj si zabrijala, ali ovaj cijeli forum je u ilegaliNema me ko sta tjerat.. Ako ja zelim da se profil izbrise profil mora biti izbrisan PO ZAKONU. Dakle, hocemo i to dodat na popis
Legalno postoji i zna se tko je vlasnikCuro, neznam kaj si zabrijala, ali ovaj cijeli forum je u ilegali
Pa i jest... Ali eto ne znam valjda se izvlače na ostale rubrikeForum o kurvama legalan,... Zanimljivo
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|