Da istina i Viki ima posao i rekla je da joj je ovo samo hobiI ne brini omega nitko normalan ne zivi samo od ovoga
Ja cu sutra u svoj apartman a ti na posel.. Jbg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da istina i Viki ima posao i rekla je da joj je ovo samo hobiI ne brini omega nitko normalan ne zivi samo od ovoga
A zašto ne tebiTakvi nam ne trebaju... Trebaju nam musterije... Tj ne meni vec curama
Kaj ćeš u apartmanu? Širiti noge? Pa i to je posaoI ne brini omega nitko normalan ne zivi samo od ovoga
Uzivat i suncat dupe... Ne pada mi na pamet.. A ti bas mozes reci da neka iz ovog posla zivi od TEBEKaj ćeš u apartmanu? Širiti noge? Pa i to je posao
Kaj ne ide dečko sa tobom ?Uzivat i suncat dupe... Ne pada mi na pamet.. A ti bas mozes reci da neka iz ovog posla zivi od TEBE![]()
Pa ne mogu, al živi od NASUzivat i suncat dupe... Ne pada mi na pamet.. A ti bas mozes reci da neka iz ovog posla zivi od TEBE![]()
Zato jer meni nije sila zajebavat se sa raznim psihimaA zašto ne tebi![]()
Znaci nisi bio niti jednog kod viky, I sad odjedanput si navalio, zasto nisi prije isao jer vec se duze vrijeme prica o njoj, nego sad kad je nastala zbrka oko njega zelis ici, ponudi joj vise pa te primi odmahMa ionako nis ne kapiraju. Pogotovo Federeru nije jasno šta je napravio . Gorji od ninje postao. Sam čekam da ovaj ode u svoju državu pa da ja vidim jel tak dobra kak se prica .
Ne zivi.... Tko jos od toga ziviPa ne mogu, al živi od NAS
Di pise da ne ide?Kaj ne ide dečko sa tobom ?
Ali Pederer je tolko nagradio Viky da nije trebala par dana raditiUzivat i suncat dupe... Ne pada mi na pamet.. A ti bas mozes reci da neka iz ovog posla zivi od TEBE![]()
Mora da si dobar komadZato jer meni nije sila zajebavat se sa raznim psihima![]()
Pa sve ove s Po kojima je to primarni posaoNe zivi.... Tko jos od toga zivi![]()
Eto ja ne moram nikada vise ahahahhAli Pederer je tolko nagradio Viky da nije trebala par dana raditi
Ima jeMora da si dobar komad![]()
Jadne one ako od takvih zavise.Pa sve ove s Po kojima je to primarni posao
Sretno ti bilo u moroviniEto ja ne moram nikada vise ahahahh
Pa onda dobro onda ćeš širit noge hahaDi pise da ne ide?
Pa onda si i ti bila jadna kad si od takvih ovisilaJadne one ako od takvih zavise.
Premlada sam ja za mirovine...Sretno ti bilo u morovini
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |